Trobada de la infància i l’adolescència

El dissabte 6 de maig, Elena Barba, Sergio González, Sabrin Slimani i Natalia Muñoz van participar en la Trobada Infància i Adolescència com a part de l’equip de mediació de l’IES Ausiàs March coordinat per José Ignacio Madalena. La Trobada va tindre lloc en el IES San Vicente Ferrer i en ella hem participat junt a altres equips de mediació (IES Isabel de Villena, IES Malilla i IES San Vicent Ferrer, de València) i els membres del Consell Valencià de la Infància i la Adolescència.

L’objectiu era fer aportacions per a millorar els protocols de convivència. Els protocols que es treballaren varen ser els de l’assetjament i ciberassetjament i el maltractament. Per mitjà de diverses dinàmiques participatives van debatre sobre les necessitats de les persones que són afectades per aquestes situacions i sobre las propostes relatives a cóm comunicar-les, l’acompanyament de les víctimes i la seua reparació.

La trobada va ser molt profitosa i els participants van ser felicitats per els tècnic de la Conselleria d’Educació i la de Igualtat i polítiques inclusives. A més, el nostre alumnat va a establir contacte amb altres joves que comparteixen la seua implicació per millorar la convivència mitjançant la participació democràtica i el diàleg.