L’alumnat de 1r d’ESO experimenta l’elaboració de iogurts

L’alumnat de 1r d’ESO experimenta l’elaboració de iogurts

L'alumnat de primer d'ESO ha tingut l'oportunitat de participar en una interessant demostració sobre com es fa el iogurt.

Durant aquesta activitat, han utilitzat llet i els microorganismes presents en el iogurt per a comprendre millor els conceptes relacionats amb els bacteris i la microbiologia. A més, han aprés les tècniques de laboratori necessàries per a l'elaboració del iogurt.

Aquesta experiència pràctica ha permés als estudiants aprofundir en els seus coneixements científics i valorar la importància dels microorganismes en la nostra vida quotidiana. Sens dubte, ha sigut una activitat enriquidora i educativa que ha despertat la curiositat i l'interés per la ciència entre els nostres joves.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies