Activitat sobre el Canvi Climàtic

Activitat sobre al Canvi Climàtic

L'educació ambiental té una relació directa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 13) i la necessitat de frenar el canvi climàtic. En aquest sentit, l’ONU considera que l'educació pot aconseguir que les persones canvien la seua actitud i la seua conducta i contribuïsquen a prendre decisions que protegisquen el medi ambient.

De la mateixa manera, el canvi climàtic planteja importants reptes educatius. És necessari saber sobre les seues causes, per a poder reconéixer les arrels del problema; i saber sobre les seues conseqüències, perquè cal construir una percepció més realista dels riscos climàtics i comprendre millor les nostres vulnerabilitats. Però, sobretot, és necessari saber sobre les seues solucions.

Des del Departament d'Economia, contribuïm davant aquestes necessitats de coneixement i canvi social treballant-les amb el nostre alumnat. Perquè el canvi climàtic determinarà, de forma molt rellevant, el nostre futur i perquè tots i totes juguem un paper en la complexa xarxa de responsabilitats que l'alimenta.