Procediment d’admissió curs 2023/2024

 
 
  1. Les dates del termini d’admissió són els que es van publicar en l’anterior Resolució.                       
  2. La participació en el procediment d’admissió es realitzarà, exclusivament, de manera telemàtica. Fent clic en la següent imatge es pot seguir un tutorial de com fer-lo i els passos corresponents.                          
  3. En la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport s’habilitarà un apartat amb l’accés i les indicacions pertinents per a realitzar la sol·licitud. https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/inicio/
  4. La sol·licitud només podrà realitzar-la el pare, mare o tutor/a legal de l’alumnat, que haurà d’identificar-se com a tal.
  5. Per a poder realitzar la sol·licitud és necessari obtindre la “clau d’admissió”, que serà la contrasenya amb la qual accedirem al procediment, per la qual cosa una vegada obtinguda cal anotar-la per a no perdre-la. La mateixa clau d’admissió es pot utilitzar per a diferents fills/as de la mateixa unitat familiar.

    Les opcions d’identificació per a l’obtenció de la Clau d’admissió són les següents:

    • Identificació per DNI o NIE (Targeta d’estranger, Permís de residència o Certificat de registre de ciutadà de la Unió).
    • DNIe/Certificat electrònic/Cl@ve PIN/Cl@ve Permanent.
    • Les persones sol·licitants que només tinguen passaport (o targeta d’estranger, permís de residència o certificat de registre de ciutadania de la a Unió Europea com a document d’identificació) o que no tinguen possibilitat d’accés a mitjans electrònics, hauran d’acudir al centre en el que sol·liciten plaça com a primera opció, sempre que les condicions sanitàries ho permeten i complint els protocols de prevenció i seguretat.
  6. El centre educatiu habilitarà un punt d’atenció per a les famílies que es troben en aquestes dues situacions:
    1. Famílies que no tinguen connexió a Internet o dispositiu electrònic des del qual realitzar la sol·licitud.
    2. Famílies que només disposen de passaport com a sistema d’identificació personal.
  7. Per a realitzar el tràmit d’admissió en el centre educatiu, cal sol·licitar cita prèvia obligatòriament. L’horari serà de 9 a 13.30 hores. Per a demanar cita pot utilitzar el FORMULARI PER A DEMANAR CITA PRÈVIA o telefonar al 96 690 42 70.
  8. Només es podrà presentar una sol·licitud per alumna/a. La sol·licitud podrà ser modificada i/o rectificada durant el període que dur el termini d’admissió. Sempre serà l’última presentada la que es tinga en compte.

VACANTS

Vacants Infantil

TUTORIAL

Vacants Primària
Tutorial-proceso-admisión-matrícula-telemática-familias-2023

MÉS INFORMACIÓ

Documentació matrícula

Una vegada realitzada la Sol·licitud de matrícula pel procediment d’admissió des de la plataforma Telematrícula en el termini estipulat del 20 al 28 d’abril, caldrà consultar els llistats provisionals (31 de maig) per a veure si és necessari reclamar algun punt. Aquestes reclamacions es podran realitzar fins al dia 2 de juny.

Finalment, el dia 14 de juny es publicaran les llistes definitives i es podrà realitzar la confirmació de matrícula (també en línia) des del 14 fins al 30 de juny.

Del 22 de juny al 5 de juliol també s’obrirà el termini de matrícula presencial.

Per a confirmar la matrícula, caldrà emplenar i enviar al centre la documentació complementària. L’enviament d’aquesta documentació es pot realitzar de manera telemàtica a través del correu 03007947.secretaria@edu.gva.es especificant en l’assumpte “Documentació matrícula 2023/2024” o bé sol·licitant CITA PRÈVIA i entregant-ho en el centre del 2 al 30 de maig.

La documentació es troba disponible en el següent enllaç:

https://portal.edu.gva.es/sagradoscorazones/secretaria/matricula/https://portal.edu.gva.es/sagradoscorazones/secretaria/matricula