Benvinguts i benvingudes a la nova Web del CEIP Sagrados Corazones.
Des d'ací us oferirem informació actualitzada de les activitats i funcionament del nostre centre, així com la possibilitat de visitar els nostres diferents seccions i accedir a tràmits administratius.

CONTACTE DEL CENTRE

Telèfon de contacte

96 690 42 70

Correu electrònic

03007947@gva.es

Ubicació

Joan XXIII, s/n

03370 Redován

(Alacant)

TAULER D'ANUNCIS

Menjador escolar 2024/2025

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 30 de juny de 2024 | Comentaris tancats a Menjador escolar 2024/2025
Publicado en , ,

Inscripció, reserva de plaça

Totes les famílies que estiguen interessades en què els seus fills/as utilitzen el menjador escolar en el curs 2023/2024, hauran de presentar la sol·licitud al centre, com tots els anys. És molt important que es reserve la plaça en el col·legi perquè, ateses les sol·licituds que hi haja, es contractaran els monitors/as necessaris i es confeccionaran els grups de menjador. Això vol dir que, una vegada que els grups estiguen configurats, si no s’ha reservat plaça, serà difícil poder fer ús del menjador escolar si no hi ha places de sobres encara que tinga beca concedida.

Seguint les instruccions de seguretat de les administracions educatives i el nostre pla de sostenibilitat, s’ha de fomentar la no circulació de paper en la mesura que siga possible, per la qual cosa enguany s’ha tornat a habilitar la presentació d’esta sol·licitud mitjançant un formulari que podeu emplenar fent clic en el següent enllaç o través del codi QR. La novetat d’este curs és que, el formulari et pregunta inicialment si el xiquet o xiqueta que apuntarem al menjador ja va utilitzar este servici durant este curs. Si això és així i les dades es mantenen, no hem de tornar a donar les dades. Si el xiquet o xiqueta és nou o nova, o hem canviat alguna dada com els dies d’assistència, els telèfons de contacte o el número de compte, introduïm les noves dades.

SOL·LICITUD/RESERVA DE PLAÇA EN EL MENJADOR ESCOLAR
2024/2025

El primer termini per a sol·licitar plaça en el menjador escolar del CEIP Sagrats Cors serà fins al 26 de juliol, este dia inclòs dins del termini.
Recordem que, per a qualsevol dubte, podeu cridar al centre al telèfon 96 690 42 70 en horari de 9.30 a 13 hores i preguntar per Amparo Puertas (directora del centre).
Si preferiu la consulta via correu electrònic, tenim un compte exclusiu per al menjador: servicios.colegioredovan@hotmail.com

Ajudes de menjador 24/25

Divendres passat 28 de juny de 2024 es van publicar les convocatòries de les ajudes de menjador per al curs 2024/2025. El text de la convocatòria es pot llegir en el següent enllaç:

AJUDES DE MENJADOR

Segons les instruccions d’esta convocatòria, es poden donar dos casos a l’hora de sol·licitar la beca per a este curs: que siga la primera vegada que ho sol·licitem o que ja ho hàgem sol·licitat l’any anterior.

1. SI JA VAIG SOL·LICITAR L’AJUDA PER AL CURS 2023/2024

1.1. En este cas, si tinc accés a la WEB FAMÍLIA, puc entrar en la web família dels meus fills/as i, en l’apartat de TRÀMITS, puc veure l’esborrany. Si les meues circumstàncies no han canviat respecte al curs passat, vam confirmar l’esborrany, s’imprimeix, es firma (per tots dos progenitors), i s’entrega en el col·legi. Sol·licitar CITA PRÈVIA per a entregar l’esborrany de la beca de menjador firmat.

Tutorial per a descarregar l’esborrany (encara que correspon al curs 2022/2023, el procediment no ha canviat)

https://youtube.com/watch?v=5p6fvvkfigs%3Ffeature%3Doembed

1.2. Si no tinc accés a la web família, puc cridar al col·legi, al telèfon 966904270 o escriure un correu a servicios.colegioredovan@hotmail.com escrivint com a assumpte “Sol·licitud esborrador beca menjador”. Al mateix temps que se sol·licita, se li donarà una cita perquè vinga a arreplegar-ho. Ho hauran de firmar tots dos progenitors i després entregar-ho en el centre firmat.

2. SI EL CURS PASSAT NO VAIG SOL·LICITAR L’AJUDA DE MENJADOR

En este cas cal emplenar la sol·licitud i aportar tota la documentació que es demana per a formalitzar-la. L’enllaç a la sol·licitud és el següent:

SOL·LICITUD D’AJUDA MENJADOR

Acompanyant a la sol·licitud, cal aportar la documentació següent per a demostrar les circumstàncies al·legades.

  • Cal portar fotocòpies dels DNI/NIE dels sol·licitants (que són els pares/mares de l’alumnat). Si només disposen de passaport, hauran de presentar també Informe dels Servicis Socials en el qual conste la situació econòmica de la família, manifestant-se la conveniència de la concessió de l’ajuda.
  • Fotocòpies del llibre de família, tant dels pares/mares com de tots els fills/as.
  • Si s’al·lega la condició de família monoparental: Títol de família monoparental en vigor. I si no ho tinguera: Lliure família, Certificat de defunció, Sentència judicial ferma, conveni regulador i, obligatòriament, Certificat municipal de convivència o Informe dels Servicis Socials o Certificat d’empadronament col·lectiu). Aclariment: Es considerarà membre de la unitat familiar el nou cònjuge o persona que convisca en el domicili i que mantinga una relació d’afectivitat, encara que esta no estiga regularitzada. I per tant ja no serà família monoparental.
  • Si s’al·lega la condició de família nombrosa: Títol o carnets en vigor. Si està emés per la Generalitat Valenciana,no és necessari entregar-ho.
  • Si s’al·lega discapacitat física o psíquica de l’alumne, pare, mare, tutor o germans, igual o superior al 33%: Certificació de reconeixement de grau de discapacitat emesa per la Conselleria de Benestar Social o targeta acreditativa.
  • Si s’al·lega desocupació laboral del pare i de la mare (dels dos) sense percebre cap prestacions ni subsidis per este concepte: No aportaran res, només marcaran la casella en la sol·licitud.
  • Si l’alumnat per al qual se sol·licita l’ajuda és Fill/a de persona toxicòmana, alcohòlica o reclusa: Certificat del metge especialista o del centre penitenciari.
  • Per a orfe/a absolut/a: Llibre de família.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS DE BEQUES MENJADOR I TRANSPORT

De l’1 al 26 de juliol de 2024


Qualsevol dubte o pregunta, podeu cridar al col·legi en horari de 9.30 a 13 hores 96 690 42 70, o enviar un correu a l’adreça servicios.colegioredovan@hotmail.com

Més informació, en la pàgina de Conselleria:

Llistats provisionals d’alumnat que reserva plaça en l’IES

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 10 de maig de 2024 | Comentaris tancats a Llistats provisionals d’alumnat que reserva plaça en l’IES
Publicado en , ,

Hui han sigut publicats els llistats provisionals de l’alumnat que reserva plaça en l’IES i de l’alumnat que no reserva plaça en l’IES perquè té intenció de participar en el procediment d’admissió per a sol·licitar plaça en altres centres d’ensenyament secundari.

ALTRES NOTÍCIES I ANUNCIS

Menjador escolar 2024/2025

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 30 de juny de 2024

Inscripció, reserva de plaça Totes les famílies que estiguen interessades en què els seus fills/as utilitzen el menjador escolar en el curs 2023/2024, hauran de presentar la sol·licitud al centre, com tots els anys. És molt important que es reserve la plaça en el col·legi perquè, ateses les sol·licituds que hi haja, es contractaran els monitors/as necessaris i … Llegir més

Llistats provisionals d’alumnat que reserva plaça en l’IES

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 10 de maig de 2024

Hui han sigut publicats els llistats provisionals de l’alumnat que reserva plaça en l’IES i de l’alumnat que no reserva plaça en l’IES perquè té intenció de participar en el procediment d’admissió per a sol·licitar plaça en altres centres d’ensenyament secundari.

Reserva de plaça de menjador 2023/2024

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 26 de juny de 2023

Totes les famílies que estiguen interessades en què els seus fills/as utilitzen el menjador escolar en el curs 2023/2024, hauran de presentar la sol·licitud al centre, com tots els anys. És molt important que es reserve la plaça en el col·legi perquè, ateses les sol·licituds que hi haja, es contractaran els monitors/as necessaris i es confeccionaran els grups … Llegir més

Noves ajudes de material escolar

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 26 de juny de 2023

Ajudes de menjador i transport 23/24

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 12 de juny de 2023

La setmana passada es van publicar les convocatòries de les ajudes de menjador i transport per al curs 2023/2024. Els textos de totes dues convocatòries es poden llegir en els següents enllaços: Segons les instruccions d’aquesta convocatòria, es poden donar dos casos a l’hora de sol·licitar la beca per a aquest curs: que siga la … Llegir més

Procediment d’admissió curs 2023/2024

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 20 d'abril de 2023

    La RESOLUCIÓ de 7 de març de 2023, del director general de Centres Docents, per la qual s’estableix el calendari i es dicten instruccions respecte al procediment d’admissió de l’alumnat en els centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat … Llegir més

Documentació matrícula

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 20 d'abril de 2023

Una vegada realitzada la Sol·licitud de matrícula pel procediment d’admissió des de la plataforma Telematrícula en el termini estipulat del 20 al 28 d’abril, caldrà consultar els llistats provisionals (31 de maig) per a veure si és necessari reclamar algun punt. Aquestes reclamacions es podran realitzar fins al dia 2 de juny. Finalment, el dia … Llegir més

Calendari del procediment d’admissió 2023

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 14 de març de 2023

Ja han eixits les instruccions del procediment d’admissió per al curs 2023/2024. En primer lloc, vegem el calendari. Del 20 al 28 abril: alumnat que inicia Infantil 2n cicle en el curs 2023/2024 (nascuts en 2020) i alumnat de Primària que vinga al centre per primera vegada o que vulga matricular-se en un centre diferent. … Llegir més

Entrades cancel·lades

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 7 de novembre de 2022

MITJANÇANT LA PRESENT S’AVISA QUE, PREVISIBLEMENT DURANT LA SETMANA DEL 7 A l’11 DE NOVEMBRE NO ES PODRÀ UTILITZAR L’ENTRADA PRINCIPAL DEL COL·LEGI SITUADA Al CARRER PARE MANJÓN. COM A ALTERNATIVES, DISPOSAREM DE L’ENTRADA QUE HI HA ENFRONT DE LA PAPERERIA CASELLES PER A l’ALUMNAT D’INFANTIL, I LA PORTA DE L’AUTOBÚS PER A l’ALUMNAT DE … Llegir més

Resolució definitiva ajudes de menjador

Per MARIA AMPARO, PUERTAS GALIANA | 23 d'octubre de 2022

Ja estan disponibles els llistats definitius de les ajudes de menjador sol·licitades durant els mesos de juny i juliol i les noves llistes provisionals de les noves beques sol·licitades per nova matrícula en el centre i per al·legacions a les primeres llestes provisionals. Aquests llistats definitius, ponene fi a la via administrativa, i en contra … Llegir més


On estem

Suggeriments

Per favor ingressa el teu nom.
Per favor introdueix un missatge.

Declaro que los datos proporcionados en este formulario son ciertos. Acepto el tratamiento de mis datos personales por parte del CEIP Sagrados Corazones (03007947@gva.es - Juan XXIII - 03370 Redován) con la única finalidad de realizar una sugerencia en relación al funcionamiento del centro y/o su página web.//Declare que les dades d'aquest formulari són certes. Accepte el tractament de les dades personals per part del CEIP Sagrados Corazones (03007947@gva.es - Juan XXIII - 03370 Redován) amb l'única finalitat de realitzar una sugerència en referència al funcionament del centre i/o la seua pàgina web.

Has d'acceptar els Termes i Condicions.