8 de març dia de la Dona: Inqüestionables!

💟💟Dia de la Dona: Inqüestionables

Felicitacions a les nostres inqüestionables, hui hem fet recull de totes les dones referents realitzant un mantell de targetes amb les seues fotos i els hem posat una estora roja.

Vessanes busca obrir a la participació de totes aquelles persones que cada dia ens acompanyen. Anem cap a la igualtat i un pas més enllà, cap a la inclusió real.

Per això hem treballat una cançó de Creu Roja joventut “Palabras que abrazan” on canten dones inqüestionables en el món de la música: Lisbeth de @pupiles_oficial Flora del @eldiluvi , @tanxugueiras , @zurihidalgo cada una cantant en la seua llengua. I nosaltres hem afegit el llenguatge de signes. Ha sigut molt emocionant. Per a no oblidar-nos hem fet un mural amb el següent fragment de la cançó: “Tenim la força de la mar i el vent, juntes fem nostre el present”.

Activitat de participació amb les famílies: "Soc inqüestionable perquè..."

photo_2022-03-08_16-54-38

💟💟Estimades famílies, hui a casa els alumnes porten una targeta per a l'activitat del 8 de març del Dia de la dona: Inqüestionables" que necessitem que completeu. Damunt del requadre lila haureu d'enganxar una foto d'alguna dona referent per als vostres fills o filles. Pot ser famosa o no. El que sí que necessitem és que completen la frase: "Soc inqüestionable perquè..." descrivint la seua tasca. A les aules ho contaran als seus companys.

Tertúlies Artístiques dia de la Dona

Autorretrat: Collar d'espines

L'abraç de l'amor de l'univers

Les dues Frides

photo_2022-03-04_12-34-17
photo_2022-03-08_16-17-33
photo_2022-03-08_16-17-43

"Palabras que abrazan"