Dia d’Europa a l’IES l’Estació      


L’alumnat de CF tant del torn matutí com vespertí ha tornat a celebrar el dia d’Europa al nostre centre.

Com ja varen fer el curs passat, els alumnes del matí prepararen un Erasmus Gastronòmic. En aquesta ocasió els països escollit han estat Espanya, Itàlia, França i Dinamarca. Tothom va poder degustar menjars típics com ara l’orxata, pannacotta, crepes i galetes de manteca; però això sí, abans calia respondre correctament un breu qüestionari sobre cultura general de cada país. Una jornada europea cultural i molt saborosa.

Pel que fa al torn de la vesprada, els nostres alumnes varen poder gaudir d’una sèrie d’activitats que els va permetre explorar la Unió Europea des de múltiples perspectives. A través d’activitats interdisciplinàries, els estudiants investigaren sobre la història, la cultura, la geografia, l’economia i els valors fonamentals de la UE.