Erasmus

Projectes Erasmus Curs 2022-23
  • Projecte de formació professional de grau mitjà. Número de conveni de subvenció Erasmus 2022-1-ES01-KA121-VET-000059832 . Assignació pressupostaria 15.237€ .

Mobilitats acordades dins aquest projecte:

- Sis estudiants de segon de cicle mitja faran un mes de pràctiques FCT en empreses proporcionades pels nostres socis europeus.

- Un professor/a que imparteix mòduls de formació professional de grau mitjà farà una formació d’aprenentatge per observació (job Shadowing) en un institut europeu.

- Dos professors que imparteixen mòduls de professional de grau mitjà faran un curs de formació de màxim 3’5 dies en una entitat europea certificada.

  • Projecte d'educació escolar. Número de conveni de subvenció Erasmus 2022-1-ES01-KA121-SCH-000059817. Assignació pressupostaria 18.398€ .

Mobilitats acordades dins aquest projecte:

- Cinc alumnes de la ESO o Batxiller visitaran un institut europeu per a portar a terme un projecte de col·laboració. Duració 7’2 dies. Igualment, rebrem la visita d’alumnes i professors de l’institut visitat

- 2 alumnes de la ESO o Batxiller faran una estada formativa en un institut europeu. Duració 24’5 dies.

-Dos professors/es que imparteix ESO o Batxiller de faran una formació d’aprenentatge per observació (job Shadowing) en un institut europeu per determinar. Duració 6 dies.

- Tres professors que imparteix ESO o Batxiller faran un curs de formació de màxim 6 dies en una entitat europea certificada.

  • No enquadrat en cap projecte concret.
    • Acollirem a algun professor o professora d’alguns dels nostres socis europeus en formació per observació en el nostre institut fent un programa formatiu on entraran en distintes classes a observar la forma de treballar dels nostres professors i professores.
    • Col·locarem alumnes dels nostres socis europeus en pràctiques formatives en centres de treball (FCT)amb les nostre empreses associades.
    • Amb els alumnes dels nostres socis europeus, que venen a València a fer pràctiques en les nostres empreses associades, farem algun tipus d’activitat tècnica o cultural amb els nostres alumnes, dins de les nostres aules o tallers o fora de l’institut.
Projectes Erasmus Curs 2019-20
Projectes Erasmus Curs 2018-19

Tornada a casa dels alumnes del IC Pascoli

21 de novembre de 2023

Després d’una setmana plena d’activitats i tallers molt interessants, alhora de divertits, els alumnes del IC Pascoli tornen a casa, emocionats i amb ganes de repetir l’experiència.Serà a la primavera quan els alumnes de l’IES Rascanya viatjaran a Urbino (Itàlia) per a tornar a viure aquesta activitat tan enriquidora.Gràcies als quals han fet possible està … Llegir mes

Procés de selecció d’alumnes del cicle mitjà per a fer pràctiques FCT en Europa

15 de novembre de 2023

Procés de selecció d’alumnes del cicle mitjà per a fer pràctiques FCT en Europa El present curs 2023/24, l’IES Rascanya-Antonio Cañuelo continua la senda de la internacionalització i excel·lència, oferint la possibilitat als nostres alumnes de Formació Professional de realitzar una part de les pràctiques en empresa en un país europeu, gràcies a la col·laboració … Llegir mes

Nova aventura Erasmus + de l’IES Rascanya.

14 de novembre de 2023

Nova aventura Erasmus+ de l’IES Rascanya. Ahir vam donar la benvinguda al IC Pascoli de Urbino (Itàlia). 15 alumnes passaran amb nosaltres aquesta setmana, realitzant activitats tant dins com fora de l’institut. Avui, després de rebre’ls, hem pogut gaudir d’un recorregut pel centre de la ciutat, visitant molts dels llocs emblemàtics de la mà de … Llegir mes

Procés de selecció per a la mobilitat del professorat (Job Shadowing)

26 d'octubre de 2023

ES CONVOCA PROCÉS DE SELECCIÓ DE PROFESSORS I PROFESSORES DE L’IES RASCANYA-ANTONIO CAÑUELO QUE IMPARTEIXEN ENSENYAMENTS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE CICLE SUPERIOR,  PER A LA CONCESSIÓ D’UNA BECA DE MOBILITAT ERASMUS+ PER A FORMACIÓ EN PAÏSOS DE LA UNIÓ EUROPEA EN MODALITAT APRENENTATGE PER OBSERVACIÓ (JOB SHADOWING).  Es convoca el procés per a la selecció … Llegir mes

Procés de selecció per alumnes Erasmus+

25 d'octubre de 2023

Procés de selecció d’alumnes de cicles superior per fer part de la FCT en Europa El present curs 2023/24, l’IES Rascanya-Antonio Cañuelo continua la senda de la internacionalització i excel·lència, oferint la possibilitat als nostres alumnes de Formació Professional de grau superior de realitzar una part de les pràctiques en empresa en un país europeu. … Llegir mes

Finalitza el projecte Erasmus+ de l’IES Rascanya per al curs 2022/23

23 de juny de 2023

Durant un mes, del 15 de maig al 15 de juny, 6 alumnes del IES Rascanya-Antonio Cañuelo han realitzat pràctiques professionals a empreses de Finlàndia, Bèlgica i França. Oscar, Belfakir i Antonio,, han fet pràctiques a empreses de Bèlgica i Finlàndia. A Hasselt, Bèlgica, Oscar i Belfakir, matriculats al segon curs de grau mitja d’instal·lacions … Llegir mes

Job Shadowing

22 de maig de 2023

Després d’uns dies difícils a causa de les pluges torrencials a Itàlia, Ana Belén i Ricardo, del departament de Biologia, ja estan de tornada. Malgrat les inclemències del temps, han pogut treballar i portar experiències enriquidores, des d’Urbino i Pésaro. Continuarem treballant amb els nostres centres amics. Benvinguts.

Els Erasmus del Rascanya se’n van

16 de maig de 2023

Sis dels nostres alumnes de Formació Professional de grau mitjà se’n van d’Erasmus a partir del 15 de maig fins el 15 de juny. Els nostres alumnes amb beca Erasmus van a realitzar una part de la formació en empreses (FCT) a Europa. En total estaran un mes treballant en empreses relacionades amb els estudis … Llegir mes

Job Shadowing

15 de maig de 2023

Ana Belén i Ricardo, professors del departament de biologia, ja es troben en Urbino (Itàlia). Durant tota la setmana realitzaran Job Shadowing, amb diferent professorat, en Pésaro i Urbino, observant metodologies d’ensenyament i la seua possible aplicació en el nostre centre. Gràcies a l’ITTIS ‘Matei Entico’ per aquesta oportunitat.

Acta de selecció d’alumnat i professor per a la mobilitat

21 de març de 2023