ERASMUS+ 23/24. JOSÉ VICENTE CATALUÑA, JUAN FRANCISCO PEDROSA, I IVÁN MARTÍN A BELGICA.

José Vicente Cataluña, Juan Francisco Pedrosa e Iván Martín, professor i alumnes dels Cicles Formatius d’Electricitat i Electrònica es troben a Bèlgica.  

Juan Francisco Pedrosa e Iván Martín, alumnes de segon curs de Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques  es troben a la ciutat de Hasselt (Bèlgica), on realitzen pràctiques Erasmus a la empresa “Electro-Solutions” dedicada a la “Fabricació i instal·lació de quadres elèctrics per a obres”. 

José Vicente Cataluña, professor de la família professional d’Electricitat i electrònica”, es troba a la ciutat de Hasselt (Bèlgica), on realitza formació per observació (Job Shadowing) a l’institut HAST, centre de formació professional anàleg al nostre.  

Així mateix, tots tres, gaudiran de l’experiència de conèixer un altre país, un altra cultura i una altra forma de treballar.