Mural de mediació

Al llarg d’aquesta setmana tenim exposat a l’IES el mural de la XVIII TROBADA DE MEDIACIÓ, celebrada el 20 de desembre ,amb el lema “ens abracem en les xarxes”
Enguany s’ha treballat la idea d’ajuda entre iguals en les xarxes socials.
En cada peça del mural, figura una frase relacionada amb el lema i un còdig QR al que es pot accedir des del mòbil per veure informació i activitats d’ equips de mediació d’altres centres.
La trobada va ser com sempre un èxit. Enhorabona a tots els participants i sobre tot a les persones implicades en l’organització.

 

ENCONTRE DE MEDIADORS

Els/les alumnes de l’IES La Patacona han participat en la 18 trobada d’alumnes mediadors/es, celebrat el 20 de desembre en el Parc Central de València. Ací tenim una sèrie d’imatges de l’event.

XVII TROBADA D’ALUMNAT MEDIADOR

logo_mediacio_trasp

El 22 de desembre es va celebrar la XVII Trobada de mediació amb la participació de 30 centres educatius, entre els quals estava La Patacona. Enguany , a causa de la situació sanitària, s’ha hagut de fer online i, encara que molts alumnes nostres no han assistit per l’augment de positius a l ‘institut, un grup reduït d’alumnat, amb totes les mesures de seguretat, ha format part de l’acte.

La mediació no és únicament una estratègia de resolució de conflictes, sinó una forma d’entendre les relacions amb els altres basada en uns valors inclusius i unes pràctiques igualitàries.

En esta trobada s’ha posat de manifest que ara més que mai necessitem de la solidaritat i col·laboració de tots per superar aquesta pandèmia global.

Des d’ací agrair al CEFIRE Específic d’Educació Inclusiva, i a José Ignacio Madalena i Vicent Giner l’esforç i la gran tasca d’organització que fan cada any en la preparació d’aquest event