ACTIVITATS FINAL DE TRIMESTRE

DIJOUS 22 DE DESEMBRE

El dia 22 de desembre va tindre lloc una jornada especial amb activitats culturals i lúdico-festives. Amb diversos tallers, xocolatada i el tradicional concert de nadales oferit pels grups de música de 1r d’ESO. Gràcies als departaments que col·laboraren preparant activitats esportives, jocs de taula, tallers de lego (arbre de nadal), tallers d’estética (maquillatge, ungles, pentinat…), tallers de figuretes nadalenques (en paper i en argila) papiroflèxia nadalenca, taller de figuretes amb química… etc.

També es va projectar el videoclip sobre maltractament infantil, realitzat mitjançant un projecte interdisciplinari entre les assignatures de Creativitat Musical de 3r d’ESO, EPVA de 4r d’ESO i l’assignatura de Caracterització i Maquillatge Professional del grau superior d’Imatge Personal.

Gràcies a tots, col·laboradors i participants, vam gaudir d’una jornada perfecta.

Luka, Projecte interdiciplinar.

Ací teniu un recull de fotos de les activitats: