Carta a Maria Blasco

JOSEP ALCOVER. Coordinador de convivència i igualtat.

Avui, 11 de febrer és el dia internacional de la dona i la xiqueta en la ciència. Us passem el vídeo «CARTA A MARIA BLASCO», realitzat per la nostra alumna de l’IES Pare Arques de Cocentaina, Anna Mesa, de 4rt d’ESO, amb la col·laboració d’Andreu Barceló de 2n de Batxillerat, en reconeixement a l’oncòloga Maria Blasco

El vídeo s’ha presentat al concurs «DE MAJOR VULL SER COM…», organitzat pel centre d’innovació Las Naves i la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio). Hi ha oberta una votació popular a tots els vídeos que s’han presentat. Si us ha agradat el vídeo, i el voleu votar, us deixem l’enllaç:

https://blogs.fisabio.san.gva.es/demajorvullsercom/videos/4a-edicion-2021/#

Us animem a que entreu i mireu les diferents propostes que s’han presentat.

Hi han coses molt interessants!!!!