PEAFS iMou-te

El passat dimarts vam tindre la visita de professorat del CEIP Cervantes de Vila-real i dels IES Miquel Peris i Segarra i Vicent Castell i Doménech de Castelló.  

Es va exposar el Projecte d’Esport, Activitat Física i Salut (PEAFS) del nostre centre. 

D’una banda, els patis actius, inclusius i coeducatius i els diferents programes organitzats en els que participem, com son “Pilota a l’Escola” de la Conselleria i de la Federació de Pilota Valenciana, el “Dia de l’Esport” de la Fundación Trinidad Alfonso, “Recorre Castelló” de la Diputació de Castelló, “Esport a l’Escola” amb la Federació d’Esgrima, “Dia Blau” de les Escoles de la Mar de la Generalitat, així com els Jocs Esportius de Nules.  

D’altra banda, activitats organitzades per nosaltres, com les excursions de senderisme a la serra d’Espadà, Urban Planet de Sagunt, la Cursa Solidària per la Pau, la I Setmana de Primers Auxilis, la Setmana Blanca en la neu, xerrades d’alimentació a càrrec del Centre de Salut de Nules, esport adaptat i inclusiu amb AFANIAD de La Vall d’Uixó, orientació en el Termet de Vila-real i, com no podria ser d’una altra manera, la tradicional Mostra Musical a benefici en la present edició de Manos Unidas. I també la participació en la Cursa de Nadal de l’ES Broch i Llop.  

A més, activitats coordinades per altres comissions i professorat del centre. Per exemple, el guix de la vergonya, la Fira de Nadal, la campanya de neteja de patis, el segell de vida saludable i els esmorzars saludables, entre d’altres. 

Tot açò no podria podria portar-se a terme sense la gran ajuda d’associacions i entitats del nostre poble i de l’entorn com el Scude i la Caixa Rural, Creu Roja, Club Handbol Nules, AFANIAD de la Vall d’Uixó, el Centre de Salut i la Regidoria d’Esports de Nules.   

Va ser una experiència molt enriquidora i per a repetir. Moltes gràcies a totes les persones que formeu part del projecte i esperem seguir creixent. 

PEAFS IES Gilabert de Centelles.