Visita a PORCELANOSA de l’alumnat de Tecnologia

L’alumnat de Tecnologia de 4t d’ESO i 1r de Batxiller va visitar el passat 16 de març les instal·lacions de PORCELANOSA a la localitat de Vila-real.

Des del Departament de Tecnologia es fomenten les vocacions tècniques i científiques als estudiants del nostre centre.

Una vegada més, PORCELANOSA ens obri les seues portes per tal de què xiquetes i xiquets del nostre centre vegen l’aplicació pràctica de tot allò que estudien a l’assignatura de Tecnologia durant l’etapa d’ESO i Batxiller: materials, disseny, mecanismes, hidràulica, automatització de processos, reciclatge, reducció i recuperació de residus…

Depuradora
Alumnat en zona de depuració d’aigües

El personal de PORCELANOSA ens ha explicat tos els passos del procés de producció ceràmic i per a què ens quedara més clar ens mostraren maquetes realitzades a escala, així es pot entendre millor tot el procés.

Gràcies a PORCELANOSA i al professorat de Tecnologia de l’IES Gilabert de Centelles: Juan Ferrer, Elena Baus i Silvia Cercós l’alumnat coneix com, amb la Tecnologia, és possible passar d’uns muntons de terra a una peça ceràmica espectacular: