“Transformant el nostre món, canviem les regles del joc amb l’Economia del Bé Comú”

“Transformant el nostre món, canviem les regles del joc amb l’Economia del Bé Comú” és el projecte desenvolupat per la Fundació Cívica Novessendes i finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana que s’està realitzant en un grup de 4t d’ESO del nostre institut, juntament amb altres nou instituts.

És una proposta educativa que cerca que l’alumnat s’implique en la resolució de necessitats i problemes del seu entorn i que ho faça per mitjà d’una metodologia participativa, travessada pels Objectius de Desenvolupament Sostenible i els valors de l’Economia del Bé Comú. Així, plasmant els valors de dignitat humana, solidaritat, transparència i participació democràtica, justícia social i sostenibilitat ambiental en el funcionament quotidià entre persones, municipis, centres educatius i empreses, serà possible aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Més informació sobre el projecte en l’entrevista d’Elena Morales del programa “A vivir que son dos días Comunitat Valenciana” de Radio Valencia Cadena Ser, el 18 d’octubre passat.

https://cadenaser.com/emisora/2020/10/18/radio_valencia/1603012662_709178.html