Aneu a la barra d'eines

Projecte eTwinning

Enguany, alguns alumnes del nostre centre estan participant en un projecte en la plataforma educativa eTwinning, la qual està formada per equips educatius de centres escolars de la majoria de països europeus. La finalitat d’aquesta plataforma educativa és facilitar l’intercanvi de projectes i d’experiències educatives entre escoles de diverses localitats, mitjançant els Tics (tecnologies de la informació i la comunicació). La plataforma eTwinning forma part d’Erasmus+, el programa de la Va unir Europea en matèria d’educació, formació, joventut i esport.

El nostre projecte és diu:  “Tell em, dear granny”, i te com a finalitat reflexionar sobre el món dels majors, els seues vivències, fomentar el respecte per ells, promoure el coneixement d’altres persones i cultures diferents, enriquir-es d’aquesta diversitat, i emprar la llengua anglesa en situacions comunicatives reals que, alhora, motiven l’alumnat.

En aquest projecte, l’alumnat realitzarà una sèrie d’activitats com llaura, aprenentatge de vocabulari, collage de fotos per a presentar-es, intercanvi de cartes i correus electrònics, elaboració d’un llibre digital amb històries de persones majors del seu entorn i enviament d’una targeta d’agraïment. Els centres educatius que participen en aquest projecte estan a València (Espanya), Korczyna (Polònia), Kastamonu (Turquia), Istanbul (Turquia) i Londres (Anglaterra).

Ací teniu uns enllaços amb informació sobre el projecte. Al llarg del curs, anirem omplint de contingut i de vivències aquest projecte tan il.lusionant!

 

PRESENTACIÓ

VIDEO