El treball de l’alumnat de PR4 #REACCIONA. LÍMIT 2020 rep el premi “Consciència Climàtica” dels Tirant Avant 2023. 

Al llarg del curs 2021-2022 el grup de 3r PMAR  va realitzar un taller on es van  treballar els dèsset  ODS (objectius de Desenvolupament Sostenible) organitzat per l’Associació Integra2 Mundo-Cámaras en Acción.  

A través del joc, de xerrades i treball en equip ens vam familiaritzar amb el concepte de ODS i vam poder comprovar com tots estan relacionats entre si. 

 Després de tenir una visió completa de tots els ODS  vam  passar a la fase del projecte que consistí a realitzar un audiovisual amb l’objectiu de conscienciar sobre el consum responsable, el que es coneix com  la regla de les tres “R” (Reduir, Reciclar i Reutilitzar)  i quines en seran les conseqüències si no actuem amb responsabilitat  en la nostra vida quotidiana del canvi climàtic. 

Aquest curs 22-23 després d’haver estat divulgat a les xarxes aquest audiovisual ha estat reconegut amb el premi “Consciència Climàtica” en la convocatòria dels premis Tirant Avant 2023. 

Aprofitem l’avinentesa per subratllar que des de l’àmbit acadèmic continuarem amb el nostre compromís amb l’educació en temes tan importants com el canvi climàtic, els refugiats o el feminisme entre d’altres. 

En aquest enllaç es pot accedir al vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=SQV6GNL8r50