Grau: Formació Professional Bàsica
Família: Hoteleria i Turisme
Torn: Matutí

FCT(pràctiques) Erasmus+

Formació FP Dual

📚 Mòduls Professionals
Els mòduls professionals del cicle es distribueixen al llarg de dos cursos acadèmics. A continuació, es detallen els mòduls del primer curs:
- Tècniques elementals de preelaboració: 6 hores setmanals (215 hores anuals)
- Processos bàsics de producció culinària: 7 hores setmanals (250 hores anuals)
- Aprovisionament i conservació en cuina: 4 hores setmanals (140 hores anuals)
- Itinerari personal per a l’ocupabilitat I: 2 hores setmanals (60 hores anuals)
- Comunicació i ciències socials I: 5 hores setmanals (190 hores anuals)
- Ciències aplicades I: 5 hores setmanals (160 hores anuals)
- Tutoria: 1 hora setmanal (30 hores anuals)
Aquest primer curs suma un total de 30 hores setmanals, equivalent a 1.045 hores anuals.
Per al segon curs, tot i que la informació específica pot variar segons el centre educatiu, habitualment s’inclouen mòduls com:
- Atenció al client
- Processos bàsics de servei en restauració
- Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering
- Comunicació i ciències socials II
- Ciències aplicades II
- Itinerari personal per a l’ocupabilitat II
- Formació en centres de treball (FCT)
La durada total del cicle és de 2.000 hores, distribuïdes en dos cursos acadèmics: 1.584 hores es realitzen en un centre educatiu, i 416 hores corresponen a l’estada en un centre de treball.