FP Bàsica Cuina i Restauració


Grau: Formació Professional Bàsica
Família: Hoteleria i Turisme
Torn: Matutí

Logo cofinaçat UE

FCT(pràctiques) Erasmus+

FP Dual GVA

Formació FP Dual


Diptic FPB Cuina davant

📚 Mòduls Professionals

Els mòduls professionals del cicle es distribueixen al llarg de dos cursos acadèmics. A continuació, es detallen els mòduls del primer curs:

  • Tècniques elementals de preelaboració: 6 hores setmanals (215 hores anuals)
  • Processos bàsics de producció culinària: 7 hores setmanals (250 hores anuals)
  • Aprovisionament i conservació en cuina: 4 hores setmanals (140 hores anuals)
  • Itinerari personal per a l’ocupabilitat I: 2 hores setmanals (60 hores anuals)
  • Comunicació i ciències socials I: 5 hores setmanals (190 hores anuals)
  • Ciències aplicades I: 5 hores setmanals (160 hores anuals)
  • Tutoria: 1 hora setmanal (30 hores anuals)

Aquest primer curs suma un total de 30 hores setmanals, equivalent a 1.045 hores anuals.

Per al segon curs, tot i que la informació específica pot variar segons el centre educatiu, habitualment s’inclouen mòduls com:

  • Atenció al client
  • Processos bàsics de servei en restauració
  • Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering
  • Comunicació i ciències socials II
  • Ciències aplicades II
  • Itinerari personal per a l’ocupabilitat II
  • Formació en centres de treball (FCT)

La durada total del cicle és de 2.000 hores, distribuïdes en dos cursos acadèmics: 1.584 hores es realitzen en un centre educatiu, i 416 hores corresponen a l’estada en un centre de treball.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies