Primera reunió amb famílies del curs 2024-25.

Estimades famílies.

Mitjançant esta comunicació us convoquem a la primera reunió del curs 2024-25 entre les famílies i les persones tutores dels grups en els quals es troben matriculats les vostres filles i fills.

Us adjuntem la planificació definitiva d'estes reunions, que tindran lloc dijous que ve, dia 3 d'octubre, en dos franges horàries; 18.00 i 19.00 hores.

El document adjunt us mostrarà:

  •  L'hora de la reunió.
  •  L'aula de la trobada amb la persona tutora.
  •  El nom de la persona tutora.

Us recordem que totes les aules del nostre centre tenen tres xifres, i que la manera d'interpretar la seua situació en el centre és la següent:

  • Primera xifra: serà un 1 o un 2. L'1 es correspon amb aula situada en el primer pis. El 2 designa aules localitzades en el segon pis.
  • Segona xifra: situació de l'aula en els passadissos laterals de cada pis. Si la segona xifra de l'aula és 1, 2 3 o 4, es tractarà d'un passadís situat a la dreta del corredor principal, accedint des de l'escala més pròxima a consergeria. Si la segona xifra és 5, 6, 7 o 8 serà un passadís lateral a l'esquerra del corredor principal. Els passadissos de l'esquerra s'enumeren en orde invers des del fons del corredor principal (el 8 serà el passadís de l'esquerra més pròxim a l'escala d'accés des de la consergeria).
  • Tercera xifra: número d'aula dins de cada passadís lateral.

Així doncs, si l'aula de la reunió fora la 273, hauríem de pujar al segon pis des de l'escala situada al costat de consergeria, i hauríem d'anar al segon passadís lateral de l'esquerra. Dins d'ell, buscaríem la tercera aula.

De totes maneres, tots els passadissos i aules estan retolats, i el personal del centre estarà encantat d'ajudar-vos a trobar l'aula que buscau.

No oblideu que estes reunions tractaran d'assumptes grupals. Per a qüestions individuals sobre l'alumnat, us convidem que concerteu una cita amb la vostra tutora o tutor en el seu horari d'atenció a famílies.

Comptem amb la vostra assistència per a tan important trobada.

Us esperem el dijous!

Salutacions.

Planning reuniones 3 octubre 2024