ALUMNES DE L’IES JOAN COROMINES ES PREPAREN PER MOSTRAR ELS SEUS PROJECTES EN VILACIÈNCIA

Els estudiants de quart d’ESO de l’IES Joan Coromines estan llestos per a demostrar el seu talent i coneixement en la pròxima Fira de Vilaciència, que se celebrarà a Vila-real. Aquest esdeveniment comptarà amb la col·laboració especial de la Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Vila-real, proporcionant una plataforma excepcional perquè les i els joves científics presenten els seus projectes.

La Fira de Vilaciència no només serà una plataforma per a la presentació de projectes innovadors per part dels estudiants de l’IES Joan Coromines, sinó que també oferirà generoses beques i premis per als guanyadors com a mostra del compromís de la comunitat amb el suport al talent científic emergent.

El primer premi consisteix una beca de 900 € i l’oportunitat de participar en la Fira Ciència de Asoka a Bilbao. El segon premi ofereix una beca de 700 € i la participació en la Fira Open Science en Cambre, A Corunya, proporcionant ambdues, excel·lents plataformes perquè els estudiants mostren els seus projectes.

A més, s’atorgarà un Premi Especial Vilaciència, dotat amb una beca de 1200 € per a assistir a la fira internacional Jeunesse Cientific que se celebra a Lieja (Bèlgica). Aquest premi especial no sols reconeix l’excel·lència acadèmica sinó que també fomenta la col·laboració internacional entre joves científics.

Aquest esdeveniment és una oportunitat única perquè els estudiants apliquen l’aprés en la matèria de tecnologia partint del Big Data i mostren les seues habilitats en un escenari especial amb altres joves científiques\s.