Benvenuti a Firenze!

Durant esta setmana els professors Michel Javayoles i David Fabuel estarem a Itàlia formant-se en la metodologia de l’Aprenentatge Basat en Projectes dins del programa Erasmus + KA1 en el que participa el nostre institut.

La formació està duent-se a terme a la ciutat de Florència (Firenze en italià), capital de la Toscana. Esta ciutat va ser una de les més importants d´Europa en l’Edat Mitjana i es considera el bressol del Renaixement, una de les tendències artístiques més influents de la història.

En el curs hem coincidit amb professorat d’altres païssos de la Unió Europea i hem començat la formació fent una xicoteta introducció dels instituts i col·legis on impartim les nostres classes. Podeu vore en estes fotos la introducció que hem fet del nostre centre, així com les primeres activitats pràctiques.

Per a finalitzar el primer dia i dedicat al meu alumnat d’Economia: En front de la Borsa de Comerç de Florència vos podeu trobar en la Fontana del Porcellino. Diu la llegenda que tot foraster que arriba a la ciutat ha d’introduir una moneda en la boca d’este singular porc senglar i si esta cau baix la reixa tindrà garantida la prosperitat per a la resta de la seua vida…

La fontana del Porcellino