Alumnes de l’IES Clara Campoamor resulten guanyadores del segon premi de la 2a edició del “Concurs de cultura financera” organitzat per la Universitat de València

Dues alumnes del nostre Institut han resultat guanyadores del segon premi en la categoria d´ESO, amb el seu projecte “Les targetes i el seu funcionament”, entre les 24 propostes presentades en la 2a edició del concurs de Cultura Financera organitzat per la Facultat d’Economia de la Universitat de València. 

El seu projecte, en el qual han estat treballant al llarg del curs, consisteix en un xicotet audiovisual d´educació financera on s’analitza l´ús de les targetes financeres, les seues funcions, mesures de seguretat i el risc d´utilitzar les targetes de crèdit pels seus elevats interessos.  

L’objectiu d’este concurs ha sigut fomentar i estimular la cultura econòmica entre la joventut i, en particular, premiar la iniciativa, la creativitat i el treball en equip. A continuació vos adjuntem el treball realitzat per les nostres alumnes: 

“LES TARGETES I EL SEU FUNCIONAMENT” 

Enhorabona! 

Enllaç a la notícia original de la Universitat de València:  

Vídeos guanyadors de la II Edició Concurs “Cultura Financera” (uv.es)