Art i literatura contra la violència de gènere

Concurs Punts de lectura

L’art i la literatura han sigut els protagonistes del primer concurs de marcapàgines organitzat per la biblioteca de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs amb motiu del 25N, dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones.

Un total de 34 obres van participar en aquesta primera edició del concurs, impulsat des de la biblioteca dins del programa de dinamització lectora. El jurat encarregat de triar els guanyadors ha estat format per professorat, personal d’administració i serveis i delegats i delegades de tots els nivells.

Les guardonades amb el primer premi han sigut Lucía Chin Li, en la modalitat de batxillerat i cicles, i Sara Segarra, en la modalitat d’ESO.

Donada la gran qualitat de les obres presentades, es va decidir atorgar mencions especials a quatre treballs més dins de cada categoria. Aquestes obres, junt amb les guanyadores, s’editaran i es convertiran en els punts de llibre oficials de la biblioteca del centre.