XARXA LLIBRES: LLIURAMENT DE LLIBRES ALUMNAT FPB

Com cada any, l’alumnat que pertanya al banc de llibres, haja aprovat tot i s’incorpore al mòdul de FCT, haurà de lliurar-los seguint les intruccions del tutor abans de començar la Formació en el Centre de Treball.

L’alumnat amb mòduls suspesos i que haja de presentar-se a la convocatòria extraordinària, lliurarà el lot complet al finalitzar els exàmens.

Recordem que:

  1. NOVETAT (2024): Han d’haver estar folrats durant el curs, però es tornaran sense. folre.
  2. No poden estar ratllats.
  3. Hauran d’estar en unes condicions de conservació raonables, atenent l’antiguitat i ús que se li haja donat a cada exemplar.

A més, l’alumnat haurà de descarregar el següent document perquè quan torne els llibres cada professor signe a la columna verificat pel centre com que els ha tornat i compleixen les condicions per a la seua reutilització. En cas contrari, haurà de reposar el llibre que no les complisca per poder continuar al programa.

L’alumnat que al finalitzar la FPB, no lliure els llibres, estarà incomplint  l’article 10.2 de l’Orde 26/2016, per la qual cosa no es tramitarà la seua titulació fins que haja retornat el lot complet en les condicions exigides.

Us recordem que, en el justificant de lliurament, es pot renunciar a participar al programa del banc de llibres, però això no eximeix de tornar-los.

Més informació a: XARXA LLIBRES