Aules-titol

Plataforma en línia:
què és Aules?

aules

Aules és un sistema de gestió de l’aprenentatge per a cursos en línia, basat en Moodle. L’utilitzem com la nostra aula virtual, i et recomanem que el visites tots els dies. A través d’Aules…

  rebràs instruccions detallades sobre què, com i quan realitzar les diferents activitats, tant de manera independent com de manera síncrona amb el professorat;
  enviaràs tasques i rebràs comentaris;
  enviaràs els teus exàmens;
  el teu treball serà avaluat i qualificat.

 

Aules és un sistema molt fàcil d’usar que permet accedir a tots els materials i activitats del curs virtual en una ubicació comuna. A més a més, permet la comunicació sincrònica (mitjançant videoconferències) i asincrònica (a través dels fòrums) entre tots els membres de l’aula, fomentant la interacció de l’aprenentatge i promovent així l’intercanvi i l’adquisició dels coneixements.

Com veuràs, usar Aules és prou fàcil. Pots explorar i navegar per tot l’entorn de l’aula sense cap temor. Sempre veuràs exactament on et trobes a la barra de navegació (línia superior de la pàgina) on s’indica la ruta clarament. També pots obrir més d’una finestra al navegador.

Notes tècniques importants:

És possible que hages de permetre finestres emergents al teu navegador per a accedir-hi a molts recursos del curs i poder utilitzar correctament els serveis inclosos. Et recomanem que utilitzes un navegador web actualitzat: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari.

AULES-navegador