MATRÍCULA CURS 2024-2025

Pròximament, es publicaran els terminis de matrícula per al curs 2024-2025. Per favor, consulteu aquesta página novament d’ací a uns dies.

Per a més informació sobre trasllats de matrícula viva durant el curs 2023-2024, feu clic ací.


Preguntes freqüents

Qui pot estudiar a l’EOI?

A tots els efectes, els majors de setze anys o complits en l’any natural en què s’inicien els estudis (persones nascudes en 2007 o abans). També els majors de catorze anys (persones nascudes en 2009 o abans) que desitgen cursar una llengua diferent a la primera llengua estrangera que cursen en l’Educació Secundària Obligatòria.

Qui ha de participar en el procés telemàtic?

Tot l’alumnat, tant aquell que ja s’haja matriculat alguna vegada en una EOI, com aquell d’ingrés nou que desitge sol·licitar plaça en cursos ordinaris i/o intensius, incloent l’alumnat del PIALP presencial (excepte cursos complementaris).

Qui no ha de participar en el procés telemàtic?

L’alumnat interessat en l’oferta formativa complementària (incloent al PIALP en aquesta situació).

Quan i com puc matricular-me?

Próximament podràs consultar la informació actualitzada per al curs 2024-25. Visíta’ns en uns dies. 

Quins són els requisits acadèmics d’accés?

Si et matricules, començaràs al nivell bàsic de qualsevol idioma (1A2, o primer de A2). Vols estudiar un nivell superior en l’inicial 1A2? Pots fer-ho de les següents maneres:

Què és l’alumnat PIALP?

El Pla Integral d’Aprenentatge de les Llengües per al Professorat (PIALP) ofereix als docents en actiu dels cossos d’infantil, primària, secundària i formació professional la possibilitat d’accedir a places d’anglés, valencià i francés fins al nivell C1 en els cursos presencials i en línia de les escoles oficials d’idiomes, amb exempt de pagament de matrícula. Més informació ací.

El professorat en actiu dels cossos d’Infantil, Primària, Secundària i Formació Professional, com a participants del PIALP, han de fer una sol·licitud prèvia a la participació en el procés d’admissió. Aquesta sol·licitud es tramita seguint els dos passos següents:

  • Primer pas: han d’accedir a la plataforma OVIDOC els col·lectius següents:
    • Docents en actiu interessats a accedir per primera vegada a les EOI.
    • Alumnat del PIALP del curs 2022-2023 que vol sol·licitar un idioma nou.
    • Alumnat del PIALP de cursos anteriors al curs 2022-2023 en qualsevol de les seues modalitats.
    • Alumnat del PIALP del curs 2022-2023 que vulga canviar de modalitat d’ensenyament.
    • Alumnat del PIALP amb pèrdua d’escolaritat.
  • Segon pas: han d’accedir a Secretaria Digital en telematricula.es:
    • Alumnat dels cursos presencials del PIALP durant el curs acadèmic 2022-2023.
    • Alumnat dels cursos del eoivirtual.com per a anglés o valencià durant el curs acadèmic 2022-2023.
    • Els col·lectius indicats en el punt anterior.

Els idiomes als quals es poden matricular els docents en actiu pel programa PIALP són:

  • Anglés, francés i valencià en els cursos curriculars i complementaris de les escoles oficials d’idiomes presencials.

Els nivells dels cursos del PIALP són A2, B1, B2 i C1.

En cas de voler sol·licitar cursos d’anglés, francés i de valencià, s’ha de fer un tràmit per a cada idioma.

Cada sol·licitud OVIDOC es podrà modificar o anul·lar, fins i tot una vegada validada i enviada. L’últim tràmit validat serà el que constarà com a presentat i sobreescriurà tots els anteriors. Al final del tràmit, es generarà un justificant en format PDF, que es tendrà que presentar en el moment de formalitzar la matrícula en l’escola oficial d’idiomes corresponent.

He sigut alumne/a del PIALP presencial curricular del curs 2022-2023 i vull cursar els meus estudis en línia. ¿He de participar en l’assistent telemàtic d’admissió?

Sí. En el mateix termini que la resta d’alumnat general.

Sóc alumne/a del PIALP de curs complementari del curs 2022-2023 i vull matricular-me en un curs complementari en 2023-2024. ¿He de participar en l’assistent telemàtic?

No. Més informació en el web del centre del teu interès.

Sóc alumne/a del PIALP de modalitat presencial curricular del curs 2022-2023. ¿He de participar en l’assistent telemàtic?

Sí. En el mateix termini que la resta d’alumnat general.

 
Quina documentació he de presentar per a matricular-me?

En el cas de l’alumnat amb diversitat funcional, haurà de justificar-ho segons el que disposa la Resolució conjunta de 20 de setembre de 2021, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme i de la Direcció General d’Inclusió Educativa, que dicta les instruccions per a la sol·licitud d’adaptacions d’accés en les EOI valencianes.

La matrícula no es considera formalitzada fins que l’EOI no reba tota la documentació necessària, valide l’alta i l’alumne o l’alumna reba el justificant de matrícula. Si l’alumne no porta a l’escola la documentació en el termini establert, decau en el seu dret en la plaça assignada.

En qualsevol moment, la secretaria del centre podrà requerir la documentació original per a fer la comprovació pertinent. El fet de presentar algun document fals comporta la anul·lació de la matrícula.

Alumnat matriculat en el curs 2022-23 en la mateixa EOI
 
  • Sol·licitud telemàtica de petició d’horaris complimentada i signada.
  • Impres 046 complimentat i justificant de pagament bancari de la taxa.
Alumnat no matriculat en el curs 2022-23 en la mateixa EOI
 
  • Sol·licitud telemàtica de petició d’horaris complerta i signada.
  • Impres 046 complert i justificant de pagament bancari de la taxa.
  • En cas de ser la primera vegada que es matricula en aquesta EOI, una fotografia de carnet.
  • En cas d’accedir a un curs superior a primer de A2, original i fotocòpia del certificat acreditatiu del nivell d’idioma, d’acord amb aquesta resolució.
Alumnat PIALP matriculat en el curs 2022-23
 
  • Sol·licitud telemàtica complerta i signada.
Alumnat PIALP nou
 
  • Sol·licitud presentada en la plataforma OVIDOC.
  • Sol·licitud telemàtica complerta i signada.
  • En cas que siga la primera vegada que es matricula en una EOI, una fotografia de carnet.
  • En cas d’accedir a un curs superior a primer de A2, original i fotocòpia del certificat acreditatiu del nivell d’idioma, d’acord amb aquesta resolució.

A TINDRE EN COMPTE PER SI ÉS EL TEU CAS

  • Original i fotocòpia de la documentació que dona dret a l’exempció o bonificació de les taxes, si procedeix.
  • Les persones de països de la Unió Europea han d’aportar la fotocòpia del NIE i el document que acredite el país on s’ha fet l’escolarització obligatòria o bé un certificat escolar del centre de l’Estat espanyol on va fer l’escolarització obligatòria.
  • Les persones de països fora de la Unió Europea han d’aportar fotocòpia del NIE i document que acredite el país on s’ha fet l’escolarització obligatòria.
  • Els sol·licitants que tinguen menys de 16 anys durant l’any 2023 i vulguen seguir l’ensenyament d’una llengua estrangera diferent a la primera llengua estrangera que cursen en l’Educació Secundària Obligatòria han de presentar un certificat del centre docent on cursen actualment els estudis, que acredite el curs que fan i la llengua o les llengües estrangeres que estudien.
  • Els sol·licitants menors d’edat hauran de portar una autorització emplenada per almenys un progenitor, o per tots dos en cas de no convivència.
  • En els supòsits de no-convivència dels progenitors de l’alumne o l’alumna, menor d’edat, per motius de separació, divorci, ruptura de parella de fet, o situació anàloga, cal consignar-ho en el procediment d’admissió o de trasllat de matrícula.
  • Les persones que disposen del títol de Batxillerat o es troben en tràmit d’obtenir-lo, espanyol o homologat, i vulguen accedir als estudis d’idiomes de primer curs del nivell B1 o de segon curs del nivell A2 de la primera llengua estrangera cursada en Batxillerat han de presentar un certificat acadèmic en què consti com a superada la primera llengua estrangera.
Tinc més dubtes

Fes clic ací per accedir a un document amb més dubtes freqüents i amb informació ampliada. Si no has trobat la informació que cercaves, pots contactar amb l’escola enviant un correu electrònic a 46031337@edu.gva.es.