Els menors en risc com a prioritat

El dimarts 23 de gener el grup de 2n CFGS Educació Infantil va visitar les instal·lacions del centre de dia de la Fundació Casa de Beneficència.

Juanan, Marina, MªCarmen i Silvia ens van obrir les portes d’aquestes instal·lacions que acullen a menors en risc social. Els ofereixen una segona oportunitat i pràcticament una segona llar. Així ho senten els xiquets i les xiquetes que troben allí un espai segur en el qual jugar, repassar les tasques del col·legi o practicar esport. També poden fer activitats que suposen un terratrémol emocional. Per exemple, un dia poden anar al Campament Real a visitar als reis i els patges. Un altre dia anar a l Campament de Multiaventura Fontés a Castalla i passar una nit fora de casa.

Però el més important és l’atenció personalitzada i plena d’afecte que tenen per part dels grans professionals que treballen allí. Moltes vegades, més enllà del seu horari laboral o de les seues obligacions perquè atendre aquests menors requereix d’una gran vocació i dedicació.