Covid-19

Estimades famílies,

Des de l’equip directiu i docent del CEIP Luis Vives volem estar al costat de tots i totes vosaltres/as durant aquests dies tan díficiles que ens està tocant viure.
Així que ens posem a la vostra disposició per al que necessiteu.
Per això, estem confeccionant un pla d’actuació seguint instruccions de la nostra Conselleria (Pla Mulan), perquè els vostres/as fills/as puguen continuar amb la seua formació de manera no presencial respectant així l’estat de confinament.
Per a dur a terme aquest pla utilitzarem les herramientras coorporativas que ens ofereix la nostra Conselleria complint així amb les instruccions en protecció de dades vigents. Aquestes eines i canals de comunicació seran:

  • WebFamilias Ítaca: a través d’aquesta plataforma podreu tindre contacte directe tant amb el centre com amb qualsevol docent implicat en la formació dels vostres/as fills/as i viceversa.
  • Web de Centre: tractarem de mantindre-us informats de totes les novetats referent a aquesta crisi i on a més tractarem d’oferir-vos recursos interactius i materials per a poder treballar des de la vostra llar (nova web).
  • Blog Mestreacasa i Aules: en funció del nivell educatiu dels vostres/as fills/as els tutors/as us indicaren que plataforma utilitzaren per a no perdre el contacte amb l’alumnat i famílies.
  • Correu Corporatiu: de la mateixa manera els tutors/as us haran arribar via WebFamilia els seus correus coorporativos per a resoldre qualsevol dubte o per a demanar-nos el que necessiteu.

Us agraïm, una vegada més, la vostra col·laboració en el compliment d’aquestes mesures, preses en circumstàncies excepcionals, i que únicament pretenen resoldre al més prompte possible la situació que està provocant l’expansió del COVID-19.

Una salutació i gràcies per la vostra comprensió.