Setmanes de confinament

Estimades famílies,

L’equip directiu i docent del CEIP LUIS VIVES vol estar al costat de tots i totes vosaltres/as durant aquests dies tan difícils que ens està tocant viure.

Demà serà un dia molt estrany i difícil per a tots/as nosaltres/as, per això volem tractar de facilitar-vos les coses, però us demanem un últim esforç, ja que ara mes que mai necessitem que estigueu pendents dels nostres canals de comunicació oficial.

La DINÀMICA de TREBALL proposada pel claustre del centre és la següent:

  1. Tots els dies (lectius) podreu trobar en el Blog del professorat la tasca diària a realitzar pels alumnes/as. (Adjuntem tutorial)

  2. Una vegada realitzada heu de fer-li-la arribar al tutor/a corresponent via email al seu correu de *****_***@mestreacasa.es per a la seua revisió i/o qualificació.

Hem de saber que els tutors/as i centre estarem connectats dins del nostre horari laboral de 9.00 a 14.00 hores, per la qual cosa respondrem als vostres WebFamilia i correus en aquesta franja horària.

DUBTES I PREGUNTES FREQÜENTS:

He perdut la contrasenya de la meua WebFamilia, què puc fer?

Envia un correu electrònic al centre 46012306@gva.es identificant-te com a pare/mare/tutor de l’alumne/a en concret adjuntant una còpia del teu DNI/NIE/PAS i un correu electrònic al qual rebràs una nova contrasenya i instruccions de com accedir.

No tinc ordenador ni impressora a casa Què faig?

Tranquilos/as, hui dia tots/as disposem de telèfons mòbils amb accés a internet, per la qual cosa podrem accedir sense problemes al Blog del professorat per a visualitzar les tasques encomanades.

En el cas d’haver de realitzar algun tipus de tasca descargable (fitxes de deure, etc) i no disposar d’impressora, els vostres fills/as copiaren aqueixes fitxes en les seues llibretes per a realitzar-les amb normalitat.

Una vegada finalitzades aquestes tasques, li la fareu arribar a través dels vostres correus personals (pare/mare/tutor) als vostres tutors/as al correu *****_***@mestreacasa.es en qualsevol format depenent de la tasca (pdf, jpeg, mp4, mp3, etc.).

Exemple: el meu fill/a ha copiat i realitzat en la seua llibreta la fitxa de sumes i restes, li faig una foto (o escaneig) amb el meu mòbil i l’adjunte per correu al professor.

Vull comunicar-me amb l’especialista del meu fill/a, per a continuar amb la seua especialitat, Com ho faig?

Des de vostra WebFamilia teniu accés a qualsevol especialista que té docència directa amb el vostre/a fill/a, així que podeu comunicar-vos a través d’aquest canal.

A més tots els nostres/as especialistes també disposen de Blog des d’on també us faran arribar tasques, recomanacions i més informació.