3 DE DESEMBRE:DIA DE LA DIVERSITAT FUNCIONAL

El 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les persones amb Diversitat Funcional. Este dia va ser declarat en 1992 per l’Assemblea General de les Nacions Unides.

El divendres celebrem en el Lluís Vives el dia de la Diversitat funcional per a tractar de donar VISIBILITAT a les HABILITATS que tots/as TENIM.

Agraïm la col·laboració amb l’ONCE , especialment a Dª Esperanza Calderón Alonso,, professional de l’equip específic d’atenció a l’alumnat amb discapacitat visual greu,que va oferir una xarrada i exhibició gratuïta a l’alumnat amb la demostració amb un “gos guia”.

Ací us deixem algunes fotos i vídeo de l’exhibició

Gràcies

EXHIBICIÓ “GOS PIGALL”.GRÀCIES A L’ONCE

ENGLISH 2n Primària

Projecte final trimestre segon de Primària “Clothes”

L’alumnat de segon de primària ha aprés durant este trimestre entre altres coses a descriure en anglés el que portem i han decidit fer un mini projecte al voltant del tema “Our clothes” (La nostra roba). Saben explicar oralment el que porten i ho escriuen perfectament.

Bye!

MATEMÀTIQUES EN 1r PRIMÀRIA

A l’aula de 1° de primària , els divendres es treballen les matemàtiques a través de les tauletes.
Per parelles els/les alumnes van construint una ciutat a mesura que avancen i repassen els continguts treballats.
Com es diverteixen!

25 N

Per a commemorar el 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, ahir divendres dia 24, en el col·legi es van dur a terme tres animacions lectores sota el lema “En el Lluís Vives, ens cuidem i respectem”, a partir de les obres Monstre Rosa, Monstre Blau i Invisible.

Vam poder gaudir de les representacions teatrals dutes a terme per l’alumnat de 4t, 5é i 6é de primària cap a l’alumnat de menor edat.

Va ser una activitat molt enriquidora ja que ens ha servit per a establir vincles afectius entre l’alumnat de tot el centre a més de gaudir de les representacions que amb tanta il·lusió i afecte s’han preparat els/les nostres companys/es més majors del col·legi.
Ens encanta gaudir d’estos moments de convivència!

ACTUACIONS TEATRALS AMB LLUMS I OMBRES
RESPECTE!!!!

CELEBRACIÓ DIA DE LA MÚSICA

Hui, 22 de novembre, el Ceip LLuís Vives s’ha unit per a celebrar el Dia Internacional de la Música, una jornada dedicada a honrar la universalitat de la música i el seu poder per a unir a les persones més enllà de les fronteres i les diferències culturals

Hui hem gaudit i conegut la Música Africana:els seus instruments, vestimentes, cançons….i hem ballat al ritme de la música

Gràcies a l’alumnat en la col·laboració de les manualitats amb temàtica africana

Ací us deixem un resum del dia de la Música

VISITA BIBLIOTECA

El dimecres 21 de novembre els nostres alumnes de 1r i 2n de primària han visitat la Biblioteca d’Arracapins.Allí han conegut els seus espais, manera de funcionar, les activitats que es poden realitzar en ella, així com l’àmplia varietat de llibres dels quals disposen.Després han pogut gaudir d’un temps lliure per a la lectura d’algun títol.L’objectiu de l’activitat és la d’acostar a l’alumnat al meravellós món de la lectura.

Ací us deixem algunes fotos d’este dia

Una salutació

L’Equip Docent

MUSEU ARTS I LES CIÈNCIES

PUNXA ACÍ PER OBTINDRE MÉS INFORMACIÓ

NOTICIA

Estimades families

Un curs més el CEIP Luis Vives participa en el Consell de la Infància col·laborant amb el Museu de les Arts i de les Ciències

Este curs ens representaran com a consellers/as la nostra alumna de cinqué de primària Lili Murcia i dos alumnes de sisé Carlos Eduardo Belarte i David Alonso.

Els nostres ex-alumnes/as Javier Alonso , Noa Ladrón de Guevara , Xuxi Hu i Darcey Collado que actualment estan en l’Institut continuaran en el Projecte de Consellers.

FICIV

Estimades famílies

El col·legi Luis Vives es va desplaçar el dijous dia 5 d’octubre al cinema Lys al festival Internacional Cinema Infantil de València

“FICIV és un festival dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys que naix amb la vocació d’acostar la cultura cinematogràfica al món infantil i inculcar en els xiquets que el cinema és art. En definitiva crear inquietuds culturals a través de la diversió”

L’Equip Docent

FESTA BENVINGUDA CURS 23/24

Estimades famílies

Hui hem celebrat la festa de benvinguda del curs 23/24.L’alumnat i les famílies han pogut gaudir d’un matí replet de jocs, animació i música .Donem les gràcies a l’empresa de menjador CAPS per la seua col·laboració en la festa de benvinguda

Gràcies per la vostra participació

L’Equip Docent

ACTIVITAT NÀUTICA A LA PLATJA DE LA MALVARROSA

El divendres 29 de setembre l’alumnat de 3r, 4t i 5é de primària ha realitzat una activitat organitzada des de l’àrea d’Educació física a la platja de la Malvarrosa. En la mateixa, pogueren practicar activitats físiques a la mar com el paddlesurf i el kayak. El temps va acompanyar i s’ho passaren de categoria. A més de fer esports diferents als que fan en el cole, també treballaren els ODS utilitzant el transport públic i el seguiment d’una vida sana

L’Equip Docent