VISITA AL CAMP DEL LLEVANT

Aquest dissabte 11 de maig , l’alumnat del Ceip Luis Vives va poder assistir a un partit de Lliga de futbol a l’estadi Ciutat de València, convidat pel club Llevant UE. Va ser una experiència inoblidable no sols per poder vore el partit, sinò també perquè poguerem eixir a la gespa del camp a saludar i amb l’estadi ple de gent.

ESCACS

ESCACS ♟️♟️♟️

Ahir dissabte es va celebrar el torneig d’escacs escolars dels Dominics.Donem l’enhorabona pel primer premi de sub 16 que va ser per a Román Desantiago ?de sisé de primària i el primer premi de sub 12 va ser per a Marc Esteve ? de quart de primària

Enhorabona Campeons Luis Vives!!??????♟️♟️♟️

BEISBOL

Durant esta setmana l’alumnat de primària ha pogut conéixer més de prop un esport com el beisbol. Gràcies a la col·laboració del club Fènix, han practicat i aprés les normes i regles d’este esport així com visitar una instal·lació. Concretament en el nostre col·le, hi ha una activitat extraescolar els divendres a la vesprada, per a tots aquells que vullguen continuar coneixent este esport.

TALLER CREU ROJA

Dimarts passat 7 de maig, l’alumnat de cinqué i sisé de primària van rebre un taller impartit per la Creu Roja en el qual van presentar els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i l’Agenda 2030.A continuació i a través d’un joc del “Rosco de Pasapalabra” van reforçar els conceptes apresos .

ANIMACIÓ LECTORA

El divendres 26 d’abril, gaudim d’una animació lectora molt divertida sobre un conte titulat “Les aventures de Lucas”. Un xiquet que finalment descobrix el tresor que és la lectura.

Donar les gràcies a l’empresa Caps de menjador per la seua col·laboració!

Ací us deixem algunes fotos d’este dia !!

CREU ROJA

El dimecres dia 24 d’abril , els alumnes de primer cicle van realitzar una activitat de la Creu Roja en la qual després de conéixer què feien els seus voluntaris , van treballar els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de dos formes diferents.

En 1° primària ho van fer sobre una làmina en la qual havien de canviar situacions negatives per a construir un món millor.

En 2°primària un taller de l’aigua a mode Joc de l’Oca amb preguntes relacionades amb els ODS.

Ací us deixem algunes fotos

DIA DEL LLIBRE

«El CEIP Luis Vives va celebrar ahir dia 23 d’abril el Dia del Llibre amb entusiasme i participació de tot l’alumnat . Es van programar diferents activitats per a este dia :

-Visita biblioteca a Abastos 2n infantil

-De 3r a 6é de primària van tindre unes xarrades sobre el bullying i assetjament escolar. Amb l’ajuda d’uns psicòlegs, l’alumnat ha pogut aprendre tècniques per a previndre, com tractar-lo i com ajudar a alguna persona que puga estar patint-lo. Esta activitat ha sigut possible gràcies a la Fundació del Llevant U.

-En 5é de primària van realitzar una lectura col·lectiva d’una adaptació de Sr. Quixot i van presentar cal·ligrames a la resta de l’alumnat mitjançant una exposició dels seus treballs

-L’alumnat de sisé de primària va representar una obra de teatre en valencià treballant l’ODS 11 “Ciutats i Comunitats sostenibles”

-Al final del matí tot l’alumnat del col·legi va intercanviar llibres i van tindre l’oportunitat d’endinsar-se en el meravellós món de la lectura, on van poder triar llibres per a submergir-se en les seues pàgines.

Ací us deixem un resum d’este dia !.

ADAPTACIÓ LECTURA Sr. QUIXOT

EXHIBICIÓ UNITATS POLICIALS

Dijous passat 18 d’abril l’alumnat de 3 a 6 de primària es va desplaçar a la Plaça de Bous a veure una Exhibició de la Unitats Policials

Activitat emmarcada en el “Pla Director per a la Convivència i Millora de la Seguretat en els Centres Educatius i els seus Entorns”

Van aprendre com treballen les nostres Unitats en situacions reals:
– Els Drons de la Policia des d’una situació privilegiada.
– Com els gossos policia estan perfectament ensinistrats per a situacions de risc i en la detecció de persones, explosius i altres elements i substàncies.
-No corregueu! Que els companys del TEDAX desactivaran un explosiu amb un robot.
-Què ocorre quan veiem un delicte i telefonem al 091, el telèfon de la Policia Nacional?, Qui protegix una Alta Personalitat d’un atac?
-Veurem en directe com els nostres cotxes patrulla, furgonetes i motos de la Policia es desemboliquen en estes arriscades intervencions.
-Gaudirem d’una desfilada dels nostres valents cavalls, que no dubtaran en ensenyar-vos el que saben fer.
-Des de l’aire ens visitaran els policies del servici d’Helicòpters. Saludeu-li!
-Tot seguit, veurem com treballen els nostres companys de la UIP amb els seus nous vehicles.
-I acabarem amb una sorpresa espectacular a càrrec de la nostra Unitat GOES

TALLER”HI HA MOLTS CANVIS AL MEU VOLTANT”

Divendres passat 19 d’abril l’alumnat de sext de primària va rebre un taller per part de l’Ajuntament.

Amb este taller es pretén fomentar el coneixement i respecte de la diversitat sexual, familiar i de gènere a les aules amb la finalitat de millorar la convivència i combatre l’assetjament escolar per LGTBI-fòbia.

Objectius

• Fomentar l’educació en valors: igualtat, diversitat i respecte a la diferència.
• Conéixer i respectar la diversitat afectiu- sexual i els diversos models de família.
• Conéixer el significat de conceptes claus: gènere, identitat de gènere, transsexualitat, orientació sexual i sexe biològic.
• Conscienciar sobre la discriminació que les identitats LGTBI patixen en la societat actual.

TALLER “MOSQUIT TIGRE”

El dimarts 13 d’abril l’Ajuntament va impartir un taller a l’alumnat de 5 i 6 de primària.

L’activitat va consistir en una presentació que va incloure informació sobre la biologia del mosquit tigre i la identificació de l’espècie, els llocs on es reproduïx, les malalties relacionades amb el mosquit i sobre les accions que podem realitzar com a ciutadans per a evitar la presència i proliferació.

Taller molt interessant!