Dia Internacional de la Mare Terra: 22 d’abril de 2022

El pròxim 22 d’abril celebrem el Dia Internacional de la Mare Terra i, a la biblioteca del CEFIRE CTEM, un any més, volem donar importància a aquest gran dia.

El Dia Internacional de la Mare Terra es celebra amb l’objectiu de conscienciar la humanitat sobre els problemes generats per la superpoblació, la contaminació, la conservació de la biodiversitat i altres preocupacions ambientals.

La pandèmia de coronavirus ens ha demostrat sense cap dubte que la salut de l’espècie humana està íntimament relacionada amb la salut del planeta. És per això que s’invita a les persones a millorar els seus hàbits de consum. A les empreses a desenvolupar models més ecològics. Als governs a protegir les zones salvatges. A els/les professors/es a educar en valors naturals. Als/les jóvens a alçar la veu pel futur del planeta. La protecció del medi ambient requerix del suport de tots/es.

A la biblioteca del CEFIRE CTEM, hem arreplegat uns materials i recursos online dedicats al Dia Internacional de la Terra perquè pugau treballar, aprendre i celebrar aquest important dia. També hem elaborat una selecció de la bibliografia disponible per a préstec en la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Internacional-de-la-Mare-Terra-22-abril-2022