LA XARXA EN GESTOR

La xarxa de centres per la sostenibilitat ja té presència institucional en GESTOR, la base de recursos per a la gestió i organització dels centres educatius (més informació al voltant del procés complet ací).

El punt de trobada entre el professorat dels centres s’articula en torn del curs a distància “Treballant la sostenibilitat en xarxa”, que compta amb 150 inscrits i en el qual es tracten aspectes tècnics i s’intercanvien experiències.

La nostra xarxa coordina ESenRED i participa en el disseny del VI simposi nacional de docents: “Ahora, Educación Ecosocial”, que tindrà lloc de manera virtual del dia 2 al 5 de desembre, i comptarà amb la presència, entre altres, de la Ministra d’Educació i Formació Professional. En aquest simposi cadascuna de les xarxes presentarà alguns aspectes sobre el funcionament d’aquesta, vídeos didàctics sobre processos metodològics i experiències d’èxit desenvolupades pels nostres centres educatius. Enguany el nostre projecte ha incorporat l’objectiu de l’assessorament tècnic per entitats d’educació ambiental per tal de facilitar als nostres centres el desenvolupament del seu projecte de sostenibilitat.

Infografia CSCV-III