Xarrada Girls4STEM Family Rita Levi-Montalcini.

Xarrada Girls4STEM Family especial    #Halloween recordant a Rita Levi-Montalcini.

Dissabte 31 d’octubre 11:30h en directe des del Jardí Botanic via Youtube

L’alumnat dels centres  IES Gabriel Ciscar i IES Barri del Carme  ens presentaran els vídeos que han elaborat amb el suport dels docents participants en el projecte #Girls4STEM sobre 6 de les nostres expertes #STEM:

  • Paz Pastor Molina, Enginyera aeronàutica en Airbus.
  • Ana Polache Vengut, Catedràtica en el  Dept. Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia de la Universitat de València especialista en Neurociència
  • Marina Berenguer Haym, Professora Titular a la Universitat de València i Facultativa especialista en Hepatologia en el HUP La Fe.
  • Lucía Hipólit Cubedo, Professora Titular en el dept. de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia de la Universitat de València, especialista en la relació entre el dolor i el consum de drogues i alcohol
  • Yolanda Sánchez Cabrera, Embriòloga en IREMA, especialista en Reproducció Assistida
  • Àngela Vidal Verdú, Doctoranda a l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio), especialista en Microbiologia aplicada

Encara que emetrem en directe pel nostre canal de YouTube us agraïm la inscripció prèvia en https://www.uv.es/girls4stem/rita.html.

Aquesta xarrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de la ETSE-UV, el Vicerectorat d’Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València i compta amb el suport de la Generalitat Valenciana.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

En la web del projecte (http://www.girls4stem.es) és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte.

Si voleu que el vostre centre participe en pròximes edicions, ja podeu inscriure-vos des de la web http://girls4stem.es/#/centre#contact. La participació en el projecte està certificada per CEFIRE com a curs de formació.