Llibre “Ilumianatomía”

Hi ha matèries que deixen empremta! L’anatomia pot ser una d’elles, si aconseguixes despertar correctament l’interés i la curiositat dels teus estudiants. Aprendre el funcionament del nostre cos és bàsic per a ser conscients de la fragilitat de l’estructura tan complexa que en realitat som i la importància de cuidar-la. I, qui sap? Sempre podries tindre alumnes que, després de descobrir el món de l’anatomia humana, es decanten per la carrera de Medicina…

Per això, des de la biblioteca del CEFIRE CTEM t’ajudem a que els teus estudiants viatgen a l’interior del cos humà i coneguen cada raconet d’aquest, gràcies al llibre “Ilumianatomía”. Un llibre màgic per a descobrir el cos humà que podràs trobar a la secció d’Anatomia de la nostra biblioteca. Un compendi d’il·lustracions superposades per a descobrir i aprofundir en les distintes parts i funcions del cos humà de manera divertida. El llibre inclou una tira de filtres màgics de colors que permetrà descobrir en la mateixa pàgina els ossos (amb el filtre roig), els músculs (amb el filtre verd) i els òrgans i vasos sanguinis (amb el filtre violeta).

En resum, amb “Ilumianatomía” despertaràs la curiositat de xicotets/es i majors, gràcies a l’ús de la tira de filtres i les làmines, així com de les explicacions clares i senzilles sobre anatomia humana. Un llibre ideal per a descobrir, explorar i aprendre de manera espontània. Però també com a ajuda quan els xicotets/es de la casa estan estudiant el cos humà i les seues distintes funcions i perquè, els que són un poquet més grans, puguen aplicar allò que veuen en el col·le. Sens dubte mai aprendre anatomia ha sigut tan divertit!

No dubtes a acostar-te a la nostra biblioteca per a poder accedir a aquest o altres llibres que tenim disponibles per a tu. Perquè, la biblioteca del CEFIRE CTEM ha tornat a obrir les seues portes de forma presencial. No obstant això, hem de fer les coses bé i complir amb totes les precaucions i mesures preventives enfront del coronavirus. Per això, per a acudir a la biblioteca hauràs de sol·licitar cita prèvia a través del correu electrònic biblioctem@gva.es o cridant al 96 386 94 31. Serà imprescindible que acudisques amb macareta i, lamentablement, no podràs fer ús del lliure accés (el moviment dins de la sala i consulta directa a les prestatgeries no estan permesos de moment). Per al préstec, preferiblement, hauràs de sol·licitar amb antelació els títols (màxim 5) que vols retirar (amb la finalitat que no hages de romandre més temps de l’imprescindible al CEFIRE CTEM).

Però, perquè també pugues endinsar-te de forma telemàtica a aquesta “màquina perfecta” que és el nostre cos humà, des de la biblioteca del CEFIRE CTEM hem preparat una selecció classificada i detallada de materials i recursos online, que esperem et siguen d’utilitat.

Et pots descarregar la fitxa del llibre, junt amb els materials i recursos online en PDF ací

Val. -- Ilumianatomía