BUTLLETÍ CTEM octubre 2020

EDITORIAL

En aquests dies caminem amb brisa més fresca i algunes gotes de pluja. Seguint el nostre trajecte a través del calendari un any més, però sens dubte diferent. Busquem refugi entre les línies d’aquella història, on les paraules són viatges,  i els llibres són ciutats que descobrir i escoltar. Trobant a la volta d’aquella cantonada esperança i una mica d’inspiració. Sabem que el teu temps és valuós i la teua atenció més, per això ara que s’acosten les «IV Jornades de Ciència i Pseudociència. Rigor i evidència en l’Educació» et convidem a reflexionar sobre la nostra pràctica docent i perquè emprar models propis del mètode científic. A conéixer una mica més del treball en Ciències de la Terra i la Vida, una entrevista amb Silvia Rueda i el projecte “Girls4STEM” i per descomptat la nostra biblioteca on et recomanem donar una ullada al llibre “ilumianatomía”.

ARTICLES

CIÈNCIES DE LA TERRA I LA VIDA, MÉS NECESÀRIES QUE MAI

EDUCACIÓ BASADA EN PROVES

ENTREVISTA A SILVIA RUEDA

 

BIBLIOTECA CTEM

Llibre “Ilumianatomía”

REVISTA ASTRONOMIA (N.º 255, setembre 2020) A LA BIBLIOTECA CEFIRE CTEM