XVIII Trobada d’equips de mediació

L'equip de mediació de l'IES AM ha participat en la XVIII Trobada d'Equips de mediació realitzada el 20 de desembre al Parc Central de València. Aquesta activitat va ser realitzada conjuntament amb 40 instituts de València i Alacant amb el lema "Ens abracem en les xarxes".
Aquest lema expressa l'objectiu d'analitzar com s'han utilitzat aquestes xarxes socials en les relacions entre l'alumnat. Molts dels conflictes d'aquests darrers anys es deuen a un mal ús d'aquestes xarxes que s'usen per a burlar-se, insultar, transmetre rumors i inclús amenaçar. Per això, és important aprendre a fer servir aquestes xarxes per a promoure relacions positives i l'equip de mediació pot aprendre a fer-les servir per a ajudar a altres companyes i companys.
Durant la celebració de la Trobada es va formar un puzle a partir de la peça que aportava cada centre. Posteriorment, el puzle es va tornar a muntar i es va exposar a l'IVAM.