Horari dia 22 de desembre

Estimades famílies:

El proper dimecres, 22 de desembre, últim dia abans de les vacances escolars de Nadal, l’horari lectiu del centre acabarà a les 14:15h per a tots els nivells amb horari de matí, hora en la que el transport escolar replegarà a l’alumnat que en fa ús.

Aprofitem l’avinentesa per desitjar-los unes bones festes i una feliç entrada en el nou any.

Atentament

La Direcció del centre

Carta a la Comunitat Educativa COVID

Seguint instruccions del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, poden descarregar la carta per dirigida a la comunitat educativa amb recomanacions per a mantindre les mesures de prevenció davant la COVID durant els períodes no lectius.

Descarregar la carta

Suspensió reunions presencials famílies 1a Avaluació

Atesa l’alta incidència de casos COVID comunicada per les autoritats sanitàries durant els últims dies, es suspenen les reunions presencials que es tenia previst fer la setmana que ve. ELs/les tutors/es es posaran en contacte amb vostés via telefònica o a través de videoconferència per tal de comentar els resultats de la primera avaluació dels seus/ de les seues fills/es.
Salutacions

Carles Martínez
Director

Jornada solidària de recollida de cabell

Dimarts 19 d’octubre, coincidint amb el dia mundial del càncer de mama es celebrarà al nostre centre una jornada solidària de recollida de cabell. L’acció s’emmarca dintre del projecte d’innovació educativa que el Departament d’Imatge Personal del centre, juntament amb 15 centres més de la Comunitat Valenciana, han iniciat aquest curs consistent en la creació d’un banc de perruques per a pacients oncològics. La jornada es celebrarà en horari de 12 a 14h de matí i de 16 a 18h de vesprada.

La jornada a la premsa:

Setze centres d’FP s’alien en una marató de recollida de cabell (Levante-emv)

Maratón solidario de donación de pelo en 16 institutos de la Comunitat Valenciana (Cadena Ser)

Eleccions Consell Escolar

El passat 7 d’octubre el DOGV publicava la Resolució de 4 d’octubre de 2021, de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació, sobre la convocatòria d’eleccions a consells escolars de centres docents no universitaris de la Comunitat Valenciana, sostinguts amb fons públics, any 2021. El proper 18 de novembre es celebraran eleccions de representants al Consell Escolar del centre en les quals s’haurà d’elegir representants de les famílies, alumnat, professorat i personal d’administració i serveis. En breu es constituirà la Junta Electoral que ha de regular el procés al nostre centre. Poden descarregar-se des d’aquest enllaç la carta que remet la Directora General d’Innovació Educativa i Ordenació a la comunitat educativa.

Pla de contingència actualitzat

Ja es pot consultar la versió actualitzada del Pla de Contingència i continuïtat durant les fases de nova normalitat del nostre centre a la nostra pàgina web des de la pestanya del menú “Institut”. També poden accedir al Pla actualizat a través d’aquest enllaç. En els propers dies l’alumnat portarà a casa l’annex III del pla (Compromís de col·laboració i compliment dels requisits per accedir al centre educatiu), que hauran de tornar signat per pare/mare i entregar-lo al/a la seu/a tutor/a.

Hem fet un resum de les normes a seguir per part de l’alumnat. Poden descarregar-se el document des d’aquest enllaç. És important llegir-lo amb atenció juntament amb els/les seus/es fills/es i concienciar-los per a que complisquen la normativa.

D’altra banda, des del dilluns 4 d’octubre, per a realitzar qualsevol gestió al centre serà necessari sol·licitar cita prèvia a través de la nostra pàgina web. Tal i com estableix el Pla de Contingència, es prioritzarà l’atenció telefònica i/o a través del correu del centre i solament es podrà accedir-hi amb cita prèvia.

Avís Important Modalitat Semipresencial

Segons les intruccións que es detallen a la Resolució del 26 de juliol de 2021, el procediment pel que es podrà anular la matrícula d’un o més móduls a la modalitat del semipresencial serà el següent (Veure procediment)

LLISTATS ALUMNAT/GRUPS ESO I BATXILLERAT

Publiquem a continuació els llistats per ordre alfabètic dels grups d’ESO i Batxillerat del curs 2021-22. En les Jornades d’Acollida els/les tutors/es explicaran el procediment i el termini per demanar canvis de grup/optatives. Cal tindre en compte que en les circumstàncies actuals i amb el número elevat d’alumnat que tenim al centre, els canvis solament s’adjudicaran en casos excepcionals i amb justificació. Recorden que els llistats son, de moment, provisionals i poden sofrir canvis.

1r d’ESO

2n d’ESO

3r d’ESO

4t d’ESO

1r Batxillerat

2n Batxillerat

D’altra banda, el nostre centre va participar el curs passat com a centre pilot del Centre Digital Col·laboratiu. Revisen, per favor, la informació al respecte al següent enllaç