Xarrada Ciberseguretat

A LIFE OF HACKING : HACKEAR LEGALMENTE Y COMO VIVIR DE ELLO

Ponentes: D. David Pérez y D. José Picó

David Pérez, cofundador de LAYAKK, és Enginyer superior de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València (UPV), autor de llibres, articles, ponències i cursos de seguretat i un dels pocs professionals que han obtingut la certificació GIAC Security Expert (GSE).


José Picó és cofundador de LAYAKK. Llicenciat en Informàtica, CISSP i autor de diverses eines de seguretat, articles, llibres i ponències. Responsable del Laboratori d’Anàlisi de Seguretat de Productes TIC de LAYAKK (acreditat per a avaluacions LINX i Common Criteria) i integrant del grup d’experts per a la definició del nou esquema de certificació europeu de productes 5G (EU5G AHWG)”

Més informació / Más información

IES La Vereda a la Fase Provincial de la Olimpiada Matemàtica

El Dissabte 7 de Maig va tindre lloc la fase provincial de l’Olimpiada Matemàtica de la Comunitat Valenciana organitzada per la Societat Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi. Cal destacar la brillant participació del alumne de 3r d’ESO Da*** Da***  a la fase provincial, on ha sigut distingit amb el premi per al millor equip de nivell B (alumnes de 3r i 4t de la ESO) obtenint aquest equip la millor puntuació per a les dos proves que es realitzaven per equips (prova de velocitat i prova de camp).

Moltes felicitats i bon treball.

Xarrada SEO i eCommerce Cicles Formatius Familia Informàtica

LOS PILARES DEL ECOMMERCE

Veure cartell

Ponent: D. Daniel Alcalde Rodríguez

(eCommerce & Digital Marketing Director en El Corte Inglés Seguros).

LinkedIn

Antes de empezar a vender, monetizar o de tirar cualquier línea de código, es necesario entender nuestro ecosistema (factores exógenos y endógenos) y para ello es necesario contar con un equipo multidisciplinar que sepa analizar los datos, interpretarlos y traducirlos en acciones concretas en un determinado espacio de tiempo. Esto es al rueda del ecommerce.

Més informació / Más información

Jornada Portes Obertes Nous Alumnes E.S.O.

El pròxim 18 de maig a les 18:00 hores vos invitem a participar a la Jornada de Portes Obertes per nous alumnes de l’E.S.O.

També que tenim altres dates per Batxilleart i Cicles Formatius .:

  • 1º BATXILLERAT : dimecres 4 de maig a les 18:00 hores.
  • CICLES FORMATIUS FAMILIA INFORMÀTICA : dimecres 11 de maig a les 18:00 hores.
  • CICLES FORMATIUS FAMILIA IMATGE PERSONAL : dimecres 18 de maig a les 12:00 hores i 18:00 hores.

Vos esperem

Beques FP Curs 21/22

Per a alumnat que estiga cursant Formació Professional en el curs 2021-2022, es convoquen 4 modalitats d’ajuda a l’alumnat per a ajudar a la seua formació:

  • FP Dual en administracions públiques: realitzar l’FP Dual en administracions públiques del sector públic estatal, autonòmic, local o en universitats, així com ens autònoms.
  • FP Dual en empreses: realitzar l’FP Dual en empreses de la Comunitat Valenciana o de la resta de l’Estat, una vegada acreditada la necessitat de desplaçament per a adquirir les competències predeterminades en el lloc formatiu.
  • FCT en centres de treball allunyats del centre docent: realitzar la formació en centres de treball total o parcial quan el centre de treball es trobe allunyat del centre educatiu o en una altra comunitat autònoma.
  • Desplaçament: sufragar totalment o parcialment les despeses derivades de residència, transport i manutenció, per a alumnat que curse cicles d’FP en centres allunyats de la seua residència habitual.

Bases reguladores: Ordre 1/2022, de 10 de gener, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’estableixen les bases per a la concessió de subvencions a alumnat que curse Formació Professional en centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana

Per a més informació i descàrrega dels impresos associats poden accedir a aquest link: https://ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/subvencions-alumnat-fp