BEAUTY VALENCIA

beautyvlc_2

Els alumnes dels cicles formatius de la Família d'Imatge Personal de l'IES La Vereda han participat en una desfilada amb el nom de " IMATGE, FESTA I FANTASIA " en el Salò Professional d'Estètica, Ungles, Perruqueria i Barberia ( BEAUTY VALENCIA )  que ha tingut lloc en la Fira de València el dia 17 de febrer de 2020. Moltes gràcies a tot l'alumnat i professorat que han participat i representar d'aquesta forma tan professional al nostre institut.

SETMANA BLANCA ( ESQUÍ )

Captura de pantalla de 2020-02-12 10-17-43

Alumnes de 1r i 2n de l'ESO estan gaudint de la setmana blanca en l'estació d'esquí de Soldeu-El Tarter ( Gran Valira - Andorra).  Aquesta activitat està organitzada pel Departament d'Educació Física. Esperem que tinguen bon temps i bona neu.

Recordem que les classes en aquestos grups de l'ESO NO SE SUSPENEN i s'adeqüen al alumnat que no ha anat al viatge per repassar i reforçar conceptes.

VISITA FUTURS ALUMNES

IMG_20200210_113823596

El dilluns 10 de febrer els alumnes de 6é de primària del C.E.I.P. MAS de TOUS varen visitar el centre per vorer les instal.lacions i rutines diàries que en breu tindran que afrontar. En aquestes visites que faran tots els centres adscrits de La Pobla de Vallbona i poblacions pròximes, els alumnes pregunten dubtes alvoltant del funcionament del centre, assignatures, professorat i altres temes importants en aquesta etapa de transició.

TALLER PRIMERS AUXILIS CICLES FORMATIUS

PrimAux

Les alumnes de 1er curs del Grau Mitjà d'Estètica i Grau Mitjà de Perruqueria han participat en un taller de primers auxilis impartit per l'alumna Lucia Coll del 2n curs del Grau Superior d'Estètica. En aquestos tallers, les alumnes han practicat els principis bàsics i normes d'actuació en primers auxilis. Els tallers s'han organitzat pel Departament de Formació i Orientació Laboral. Moltes gracies a Lucia Coll pel seu temps.

PREMIS EXTRAORDINARIS FORMACIÓ PROFESSIONAL

El passat mes de desembre es varen lliurar els Premis Extraordinaris de Formació Professional del curs 17/18 als millors expedients acadèmics. En aquest acte es va fer entrega a la nostra alumna Ester Lluch Guerrero el premi extraordinari al millor expedient acadèmic de la Familia d'Imatge Personal (Cicle Formatiu de Grau Superior)  de tota la Comunitat Valenciana. Enhorabona Ester, al Departament d'Imatge Personal i l'equip docent del Grau Superior D'estètica Integral i Benestar.

 

HORARI DIA 20 DE DESEMBRE

Estimades famílies:

Els comuniquem que el dia 20 de desembre l’horari del centre es veurà modificat de la següent manera:

De 8:15 a 11h l’alumnat complirà l’horari de classes normal.

D’11 a 11:30h, esmorçar.

A partir de les 11:30h l’alumnat podrà participar en tallers i activitats preparades pel professorat del centre

La jornada lectiva finalitzarà a les 13.30 hores, hora en què els autobusos replegaran l’alumnat amb dret a transport escolar per dur-los a casa.

Els recordem que, encara que hi haurà activitats, és un dia lectiu: els alumnes no abandonaran el recinte fins les 13.30 hores. Si per alguna circumstància excepcional algun/a alumne/a haguera d’eixir abans, es seguirà el procediment habitual: el pare, mare o tutor legal de l’alumne haurà de vindre personalment al centre i signar a Consergeria.

REUNIÓ COORDINACIÓ ERASMUS+ 2019/2020 IES LA VEREDA

5 dels participants al Projecte Erasmus 2019/2020 de l’IES La Vereda, “Europa, una vocació compartida”, a punt de començar una de les reunions de coordinació prèvies a les mobilitats de professorat en Grècia.
(D’esquerra a dreta, respectivament, Josep, Marisa, MaJo, Paula i Carlos)

These are five of the teachers who will take part in our 2019/2020 Erasmus project, “Europe, a shared vocation”.  They are about to take part in a coordination meeting in order to organize our mobilities in Greece.

(Left to right  Josep, Marisa, MaJo, Paula and Carlos)

image2.jpeg

RENOVEM LA IMATGE DEL NOSTRE MUR

L’alumnat de tercer d’ESO de l’assignatura optativa Pintura Mural està treballant en la renovació de la pintura d’una de les parts del mur del nostre centre. Durant el primer trimestre han estat treballant el disseny i en les últimes setmanes s’han posat mans a l’obra per a traslladar-lo al mur.