Benvinguda del director al centre

Com a Director del Conservatori Professional de Música “Mestre Tàrrega” de Castelló vull dirigir-me a totes aquelles persones que tinguen la consideració de visitar-nos a través de la nostra pàgina en internet per a donar-los la benvinguda. Esta pàgina naix amb vocació de servei, com a mitjà d’informació general i, com no, de comunicació.

La raó principal del nostre treball és la de consolidar una completa formació acadèmica i humana dels nostres alumnes. En aquest sentit, les noves tecnologies són ferramentes útils que permeten conéixer i donar-se a conéixer. Internet és una finestra oberta al món que ofereix observar i ser observat, que permet comunicar-se, en definitiva, a estar en una constant actualitat en coneixements i a compartir inquietuds culturals i acadèmiques. Tot açò contribueix a millorar el nostre treball y conquerir els nostres objetius.

Convençuts de la necessitat de disfrutar dels grans avantatges d’aquesta pàgina web, oferim a la nostra comunitat, i al públic en general, el contigut de la present.

Benvinguts.

Antonio Rodríguez Losada