INFORMACIÓ MATRICULACIÓ

  • Instruccions de matriculació
  • Com emplenar el model 046. Descarregar model 046 per al pagament de les taxes.
  • Alumnat que també estudia en l’UJI, pot demanar canvi d’horari per cursar estudis en el nostre conservatori. +INFO
  • Informació famílies amb bonificació per família nombrosa general (Tot l’alumnat ha de pagar la TARGETA D’IDENTITAT (carnet), NO està bonificada. Per això en l’apartat d’aportar documents hi ha dos apartats per a adjuntar el model de les taxes 046. Una per a la bonificació de les assignatures i una altra per a adjuntar el pagament de la targeta identificativa (que no té bonificació)
    a) Una bonificació del cinquanta per cent de la quota íntegra, sempre que els contribuents siguen membres d’una família nombrosa de categoria general o d’una família monoparental de categoria general
    b) Una bonificació del cinquanta per cent de la quota íntegra, en els casos de contribuents que siguen persones amb discapacitat, amb un grau de discapacitat igual o superior al trenta-tres per cent. Aquesta discapacitat ha de ser de l’alumne matriculat, no de familiars.
  • Informació famílies exempts del pagament de les taxes (Tot l’alumnat ha de pagar la targeta d’identitat, no està bonificada)
    a) Els contribuents que siguen membres d’una família NOMBROSA de categoria ESPECIAL o d’una família MONOPARENTAL de categoria ESPECIAL.

b) Els contribuents que formen part de l’alumnat i siguen, ells o els seus pares, víctimes d’actes terroristes.

c) Les contribuents que siguen víctimes d’actes de violència sobre la dona que acrediten aquesta condició mitjançant qualsevol dels mitjans de prova previstos en l’article 9.1 i 9.2 de la Llei 7/2012, de 23 de novembre, de la Generalitat, integral contra la violència sobre la dona en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

d) Els contribuents que formen part de l’alumnat beneficiari de beques pels estudis musicals, d’acord amb la normativa vigent en matèria de règim de beques i d’ajudes personalitzades en l’estudi amb càrrec en els pressupostos generals de l’Estat, pels conceptes següents.

d.1) Matrícula per assignatura.

d.2) Assignatura pendent.

d.3) Examen de revàlida o aptitud.

d.4) Drets d’examen (cicles elemental i superior).

d.5) Prova d’accés.

ATENCIÓ ALS BECARIS:

  • Ara heu d’aportar la credencial de beca per estudis musicals del curs anterior.
  • Només acabe el període per a sol·licitar nova beca per estudis musicals, heu d’aportar la còpia de sol·licitud.
  • Només se us concedisca la beca per estudis musicals, heu d’aportar la còpia de la credencial.
  • Qui no aporte aquesta documentació en els moments requerits haurà d’abonar les taxes.

e) Els contribuents que hagen estat subjectes al sistema de protecció de menors o al sistema judicial de reeducació en algun període dels tres anys anteriors a la majoria d’edat.

f) Els contribuents que siguen majors de 16 anys i participen en programes de preparació per a la vida independent dels menors d’acord amb l’article 22 bis de la Llei orgànica 1/1996, com a complement a una mesura de protecció jurídica del menor.

g) Els contribuents que siguen majors de 16 anys i menors de 18 anys, i tinguen al seu càrrec persones amb diversitat funcional o menors d’edat, o que hagen sigut víctima d’explotació sexual o tracta, o víctima de violència intrafamiliar.

  • Obertura d’expedient
    Solament l’alumnat nou que es matricula per haver realitzat les proves d’accés a qualsevol curs d’ENSENYAMENTS PROFESSIONALS (elementals no) ha de realitzar el pagament de l’obertura d’expedient

ELS ASPIRANTS QUE HAN REALITZAT LES PROVES D’ACCÉS AL JUNY I LES HAN SUPERADES, es matricularan al setembre.

Per qüestions pedagògiques i d’equilibri de grups, els horaris de llenguatge musical i cor estan annexats, per la qual cosa els horaris no podran separar-se.