ERASMUS +

Ens embarquem en una nova aventura musical amb Erasmus+!

És amb gran entusiasme que anunciem la incorporació del nostre conservatori en projectes Erasmus+ per primera vegada este curs 2023-2024. Esta iniciativa marca una fita significativa en la nostra història, obrint les portes a un món d’oportunitats i col·laboracions internacionals.

Gràcies als fons europeus, estem fent un pas avant en la internacionalització del nostre centre. Este suport és crucial en el nostre esforç per connectar amb altres centres educatius musicals de diferents països. Creiem fermament que estos projectes seran un pont per a establir contactes i col·laboracions fructíferes, enriquint així l’experiència educativa de la nostra comunitat.

Amb la participació en Erasmus+, esperem millorar significativament la qualitat dels ensenyaments que oferim. Estem convençuts que l’exposició a diferents cultures musicals i pedagògiques enriquirà el nostre currículum i ampliarà els horitzons dels nostres estudiants i professors.

A més, este programa obri un món de possibilitats per a la mobilitat europea dels nostres docents i alumnes. Creiem que esta experiència internacional no sols millorarà les seues habilitats musicals i pedagògiques, sinó que també fomentarà la comprensió intercultural i personal.

Per a qualsevol consulta, proposta o informació addicional sobre el nostre programa Erasmus+, no dubten a posar-se en contacte amb el nostre equip de coordinació. Poden escriure’ns a 12003857.projectes@edu.gva.es . Estem llestos per a respondre les seues preguntes i guiar-los en esta emocionant jornada musical i cultural.

Junts, farem que la música transcendisca fronteres!



El projecte “La música en clau europea” està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut d’esta publicació és responsabilitat exclusiva del CPM Mestre Tárrega i ni la Comissió Europea, ni el Servici Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) són responsables de l’ús que puga fer-se de la informació ací difosa.