Missió Visió Valors

 En el 2012, el Conservatori entra dins de la Xarxa de Qualitat de Centres Docents, a proposta del professor José Luis Miralles Bono, que actualment coordina l’Equip de Qualitat Educativa, sent el primer conservatori de la Comunitat Valenciana a pertànyer a aquesta xarxa.

 

MISSIÓ

Contribuir a la formació integral de ciutadans i ciutadanes, desenvolupant a través de la música unes habilitats, capacitats i competències que els permetin tant el gaudir de la música com seguir formant-se acadèmicament; fomentant i enriquint la cultura musical de Castelló i el seu entorn.

VISIÓ

Ser un centre que integri la cultura de la qualitat i millora contínua, per convertir-nos en un fòrum d’innovació docent i avantguarda tecnològica, sent un referent en l’educació musical de la província.

Transformar-nos en un espai de comunicació i creativitat, desenvolupant un ambient propici que afavoreixi l’estudi, l’ensenyament i l’aprenentatge, involucrant a tota la comunitat educativa.

A través d’una metodologia motivadora, formar estudiants com a persones i futurs professionals de qualitat, que es converteixin en element de transformació humana i social de l’entorn.

VALORS

 

Compromís

Complir amb les obligacions

Respecte

Acceptar la singularitat de cada individu

Esforç

Constància en el treball i esperit de superació

Innovació

Adaptació i renovació

Integritat

Ser honests i conscients de nosaltres mateixos i de la comunitat a la qual pertanyem

 

 

 El Director rebent de mans de la Consellera

la certificació del Nivell I de la Xarxa de Qualitat.