L’alumnat de 1r d’ESO experimenta l’elaboració de iogurts

L’alumnat de 1r d’ESO experimenta l’elaboració de iogurts

L'alumnat de primer d'ESO ha tingut l'oportunitat de participar en una interessant demostració sobre com es fa el iogurt.

Durant aquesta activitat, han utilitzat llet i els microorganismes presents en el iogurt per a comprendre millor els conceptes relacionats amb els bacteris i la microbiologia. A més, han aprés les tècniques de laboratori necessàries per a l'elaboració del iogurt.

Aquesta experiència pràctica ha permés als estudiants aprofundir en els seus coneixements científics i valorar la importància dels microorganismes en la nostra vida quotidiana. Sens dubte, ha sigut una activitat enriquidora i educativa que ha despertat la curiositat i l'interés per la ciència entre els nostres joves.

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies