Visita de Natividad Fajardo

Visita al nostre centre de la Directora General d'Inclusiva, Natividad Fajardo

La directora del “Pla Director Coeducació”, Natividad Fajardo, acompanyada de l’assessora del Cefire de Xàtiva Imma Grimaltos, va visitar el nostre centre per conéixer diferents aspectes sobre la participació del nostre IES en el programa COEDUCACENTRES el curs passat.

El centre li va preparar una xicoteta exposició del material i recursos fets en relació a la coeducació, a més, dels documents del centre actualitzats seguint les indicacions dels i les diferents ponents, així com de l’assessora del Cefire que els ha ajudat en tot el procés. Van parlar sobre la participació en el programa i també de les iniciatives de Conselleria en pro de la coeducació i de la inclusió als centres educatius. La direcció del centre els va informar de com la tasca encetada el curs passat enguany té continuïtat en les activitats de formació del professorat i en el desenvolupament del Projecte d’Innovació i Investigació que pretén consolidar la coeducació i la sostenibilitat al nostre institut, en definitiva ser un centre ECOEDUCADOR.

Natividad Fajardo va fer entrega d’un certificat de participació a l’alumnat i a les famílies, els va donar les gràcies i els va animar a que continuaren participant de forma activa en la vida del centre.