Estada formativa de la professora d’Economia, Mª Teresa Roselló, a Split, Croàcia

Estada formativa de la professora d'Economia, Teresa Roselló, a Split, Croàcia

El passat 5 de novembre la nostra professora Maria Teresa arriba a Split (Croàcia) amb l'objectiu de créixer i desenvolupar-se professionalment
en un entorn internacional, connectant-se i construint relacions sòlides amb els nostres col·legues d'arreu d'Europa i explorant la cultura i la natura increïbles d´aquesta bonica ciutat.

MariaTeresaSplit3
MariaTeresaSplit5

El curs ha sigut compartit amb companys de diversos països com França, Alemanya, Letònia, Eslovènia, Romania i Turquia donant
lloc a l'intercanvi entre ells de tota mena d'informació interessant relacionada amb les metodologies i les pràctiques educatives a l'aula.

MariaTeresaSplit2
MariaTeresaSplit6

Arriba el moment de presentar en PowerPoint les característiques del nostre centre educatiu a la resta de companys i de compartir-hi els  projectes educatius que en aquests moments estem duent a terme.

MariaTeresaSplit1

La nostra professora ha ampliat la comprensió de com es desenvolupa la creativitat i els seus beneficis a l'aula. El curs inclou molts exemples pràctics, obtenint una nova inspiració per utilitzar mètodes d'ensenyament tradicionals i alternatius. Ha descobert com es pot ajudar a l'alumnat a desenvolupar el seu potencial creatiu, i les maneres i estratègies que el professorat pot utilitzar per fer que les classes siguen més interessants per als estudiants.

MariaTeresaSplit11

Cada vegada és més difícil ser professor/a i educador/a al segle XXI. Per això, el professorat ha de fer un gran esforç per actualitzar constantment els mètodes d'ensenyament i augmentar la creativitat a les activitats de l'aula.

MariaTeresaSplit4
MariaTeresaSplit7

Aquesta ha sigut una oportunitat i experiència perfecta on Teresa ha experimentat i perfeccionat els seus coneixements, així com ha adquirit noves idees valuoses, obtenint grans eines i tècniques que ajudaran al professorat en la seua futura vida professional.

MariaTeresaSplit8

En definitiva, Teresa ha pres nota de com transformar completament el nostre ensenyament i fer-lo desafiant, gratificant, interessant, actiu i 100% divertit. La creativitat desenvolupa la innovació, i aquesta es produeix quan alimentem la imaginació, que s'estimula mitjançant la narració i el drama. A partir d’ara, s'utilitzaran aquestes poderoses tècniques per crear un entorn motivador i divertit a les nostres aules.

MariaTeresaSplit9
MariaTeresaSplit10