Ajudes de menjador

ATENCIÓ!! DISPONIBLES ELS LLISTATS DEFINITIUS DE LES AJUDES DE MENJADOR CONCEDIDES I EXCLOSES.
Els llistats també s’exposaran en el tauler d’anuncis físic del col·legi, però per a consultar-los caldrà demanar cita prèvia.
Si algú necessita realitzar alguna reclamació, perquè no està d’acord amb la puntuació definitiva, ha de demanar cita prèvia per a Secretaria. La reclamació serà en forma de recurs d’alçada davant la llista definitiva i el termini és d’un mes (fins al 21 de novembre).
Per a demanar cita prèvia es poden usar aquests dos mitjans:
– telèfon 966904270
– correu electrònic: servicios.colegioredovan@hotmail.com indicant en l’assumpte del missatge “Reclamació beca menjador”

IMPORT DE LES AJUDES CONCEDIDES SEGONS PUNTUACIÓ
A continuació, podem veure una taula on s’indica, per a cada puntuació, l’import concedit per la Conselleria i quant és el total que s’ha d’abonar al centre per l’ús del servei de menjador escolar.

Fa costat al nostre col·le

ENS UNIM A LA INICIATIVA D’AMAZON UNCLICPARAELCOLE.ES. TU TAMBÉ POTS UNIR-TE. SI ETS CLIENT D’AMAZON, POTS FER QUE AMB CADA COMPRA QUE REALITZES, AMAZON APORTARÀ UN PERCENTATGE ECONÒMIC Al CENTRE QUE DESPRÉS SERÀ CANVIAT PER MATERIAL ESCOLAR O ACTIVITATS PER AL CENTRE.

SI NO ETS CLIENT D’AMAZON PERÒ ESTÀS INTERESSAT A COL·LABORAR, POTS REGISTRAR-TE I CREAR-TE UN COMPTE.

LES INSTRUCCIONS ESTAN EN ACCEDIR A LA PÀGINA UNCLICPARAELCOLE.ES. A MÉS, FENT CLIC EN LA SEGÜENT IMATGE, PODREU VEURE QUINS SÓN ELS PASSOS PER A PARTICIPAR.

 

unclicparaelcole