Informe situació entorn COVID-19

Seguint les recomanacions de la Comissió de Salut Comunitària del Departament de Salut de Dénia, us informem que:
- La situació epidemiològica de la comarca està en ritme ascendent de contagis, per la qual cosa volem transmetre a les famílies la importància de seguir les mesures de prevenció, reduir contactes socials i augmentar la responsabilitat individual per tal de disminuir la incidència de casos.
- Sobre la ventilació de les aules, seguirem la recomanació de mantenir finestres i portes obertes i augmentar la roba d'abric .
- Se'ns demana la introducció del SIP de l'alumnat per poder facilitar la tasca de localització de les famílies dels menors. Clic per omplir ACI
- Sobre les activitats complementàries fora del centre, si es realitzen amb el grup de convivència estable, a l'aire lliure i seguint totes les mesures de prevenció, les mantindrem valorant segons com estiga la situació i evitant llocs tancats.

Així doncs, tornem a incidir que el nombre de contagis s'està donant en contactes estrets dins de l'entorn social on les mesures de distànciament i utilització de mascareta NO s'utilitza i per tant es produeixen els contagis.

Volem agrair a les famílies l'esforç que fan per controlar els possibles símptomes per COVID-19 esperant en casa la resposta del Serveis Mèdics per no assistir al centre en cas de dubte.

03 informe covid
04 informe covid
02 informe covid