NOVETATS ERASMUS

IMG_4152

Descubriendo Nuevos Horizontes: Recapitulando las Novedades Erasmus de Febrero

Salutacions a tota la comunitat educativa!

En este vibrant mes de febrer, la nostra família erasmus ha estat en constant moviment, explorant oportunitats que enriquiran l'experiència acadèmica dels nostres estudiants. Sota la direcció entusiasta del nostre coordinador Erasmus, Antonio López i  el coordinador de FCT’s Xavier Rosillo, ens complau compartir les emocionants notícies que han marcat este període. I sí, els resultats són tan satisfactoris com les experiències que els protagonistes van viure!

IMG_4153

Buscando conexiones

Movilidad de Visita Preparatoria: Abriendo Puertas a Nuevas Oportunidades

Els nostres coordinadors, van emprendre una mobilitat de visita preparatòria que va resultar ser un èxit rotund. Durant esta aventura, van establir connexions valuoses amb empreses locals, assegurant oportunitats de pràctiques per als nostres estudiants i acords d'allotjament que facilitaran futures mobilitats.

futuras experiencias

Convenios Firmados: Empresas, Estudiantes y Profesores en Foco

Este mes també ha sigut testimoni de la firma d'acords amb estudiants que estan llestos per a embarcar-se en les seues pròpies experiències Erasmus. Estem emocionats de veure a on els portarà esta aventura, i estem segurs que serà una etapa plena de descobriments i creixement personal.

I no ens oblidem dels nostres educadors. També hem segellat acords amb les professores Nuria Francés i María José Lloret que estan llestos per a portar l'esperit Erasmus a les nostres aules. Amb mobilitats programades per a març, estem a punt de veure intercanvis de coneixement que transcendixen davanteres i enriquixen les nostres pràctiques pedagògiques.

IMG_4154
D09133AE-69F2-4E39-85C9-4F486821D7AA

seguimos creciendo

Una Comunidad que Prospera

En resum, febrer ha sigut un mes ple d'èxits per al nostre programa Erasmus. Estem construint ponts que connecten als nostres estudiants amb oportunitats globals, i l'entusiasme que s'ha generat és palpable.

És emocionant presenciar com la nostra comunitat erasmus creix i prospera amb cada nova iniciativa. Estem compromesos a brindar als nostres estudiants i educadors experiències que transcendisquen les fronteres, construint ponts que connecten ments i cultures.

Estiguen atents a més actualitzacions en el nostre emocionant viatge erasmus. L'aprenentatge no té límits quan es tracta d'explorar el món junts!