Mobilitats a Grècia      

Entre els dies 25 i 29 de març, las nostres companyes Patri i Neus realitzaren una mobilitat a Grècia. A continuació disposeu del diari d’activitats fetes eixos dies. 

Primer dia: dilluns 25 de març.

Pel matí ens vam trobar per primera vegada amb el grup i el professor en el centre on anàvem a rebre les classes. Ens van presentar una classe cultural on vam aprendre diferents aspectes de la cultura, geografia i gastronomia gregues. A continuació vam anar tot el grup a fer un tour guiat didàctic pel centre d’Atenes per tal de vore els principals punts d’interés turístic.

Segon dia: dimarts 26 de març.

Vam continuar amb la immersió cultural i tecnològica. Petros ens va portar per altres llocs d’Atenes i vam combinar situacions d’aprenentatge amb intel·ligència artificial i STEM ja que estàvem els dos grups junts. Va ser molt didàctic ja que malgrat haver sentit parlar de la intel·ligència artificial aplicada a l’educació, ens vam adonar del poquet que sabíem i de tot allò que podíem aprendre.

Tercer dia: dimecres 27 de març.

El tercer dia va estar dedicat completament a la teoria. Què entenem per IA, quins són els pròxims desenvolupaments d’una ciència centrada especialment en el futur i més important, com podem utilitzar-la per a traure-li el màxim profit. Vam aprendre fórmules a priori molt abstractes però que ens permeten dialogar amb IA per a conseguir allò que necessitem per als nostres alumnes.

Quart dia: dijous 28 de març.

Les sessions teòriques d’esta jornada les vam realitzar en una de les aules de la biblioteca del centre cultural Stavros Niarchos Fundation.

Cinquè dia: divendres 29 de març.

Durant la última sessió del curs ens vam dedicar a practicar tot allò aprés. Amb l’ajuda d’ordinadors portàtils vam poder posar a prova les diferents aplicacions i webs per a crear materials didàctics mitjançant la intel·ligència artificial.

Quan es va acabar la classe, ens vam acomiadar del grup.