Consell Escolar 2021: Sector Pares i Mares

Resultat de les Eleccions

El Consell escolar del centre és el màxim òrgan de representació i govern de l’institut i hi participen els diferents sectors de la comunitat educativa. El 18 de novembre es cel·lebraren les eleccions per a una renovació parcial. Per part del sector de pares i mares s’emeteren un total de 253 vots i tots resultaren vàlids. Els resultats foren els següents:

NOM I COGNOMSASSOCIACIÓFEDERACIÓVOTS
————————————————-
NATALIA CONTRERAS ROMERO*AMPAFAMPA VAL110
IGNACIO BLASCO GARRIDO*AMPAFAMPA VAL104
————————————————–
MARIA VICTORIA HERNÁNDEZ RUBIOINDEPENDENTINDEPENDENT102
JOAQUÍN GONZÁLEZ MORERAAMPAFAMPA VAL98
MARICARMEN RODRÍGUEZ GALÁNAMPAFAMPA VAL885
MARTA SOLER MIRGUIJÓNAMPAFAMPA VAL71

La normativa estableix que les dos persones més votades* pasen a formar part del consell escolar durant quatre anys, i la resta, per ordre de vots, seran substituts dels anteriors en cas de que deixen la plaça per qualsevol motiu.