DIA MUNDIAL DE LA FILOSOFIA

La filosofia ve de la paraula grega phílosophía, que significa “l’amor a la saviesa” i és un dels camps més importants del pensament humà, ja que aspira a arribar al sentit mateix de la vida, a l’estudi de la naturalesa de la realitat i de l’existència, i del comportament correcte i incorrecte.

El Dia Mundial de la Filosofia celebra la importància del pensament filosòfic i anima a les persones de tot el món a compartir la seua herència filosòfica entre si. La filosofia proporciona les bases conceptuals dels principis i valors dels quals depén la pau mundial: la democràcia, els drets humans, la justícia i la igualtat.

Els alumnes de l’IES LA PATACONA han contribuït a la cel·lebració del DIA MUNDIAL DE LA FILOSOFIA, que te lloc sempre el tercer dijous de novembre, seleccionant una sèrie de cites de filòsofs importants.